Prosize kapsule

I vazduh sa kraljevskog venčanja biće na prodaju

Da je sve na prodaju svedoči i ideja Džejmsa Vata, koji će organizovati sakupljanje vazduha na dan venčanja Kejt Midlton i princa Viljema kako bi ga kasnije prodavao u flašama.

Kraljevsko venčanje je već uzrokovalo pojavu mnogih bizarnih suvenira vezanih za ovaj događaj tako da je flaširanje vazduha samo još jedan izum u nizu. Vat, inače voditelj na radiju, dodaje da će za sakupljanje vazduha biti angažovani profesionalci, ali i da će njihov proizvod imati veliki kolekcionarski značaj.

Po njegovim rečima „Kraljevski vazduh“ će biti neka vrsta retkog šampanjca kojeg možete ponuditi, ovog puta na udah, samo specijalnim gostima.

„Svaki pravi romantik zna da ubrano cveće vene nakon samo nekoliko dana. Vazduh sa kraljevskog vjenčanja biće na raspolaganju svima koji ga kupe godinama nakon samog događaja“, tvrde iz kompanije Vat UK, koja je inače zadužena za proizvodnju i flaširanje.

Vlasnik ideje na kraju dodaje i da će uz pomoć njegovog proizvoda, u vazduhu sa kraljevskog venčanja, moći da uživaju i oni koji nisu ni sanjali da će sa kraljevskom porodicom ikada imati bilo šta zajedničko.

 

Izvor: SrbijaNet.rs

Slični tekstovi

1 komentar on “I vazduh sa kraljevskog venčanja biće na prodaju

Ostavite komentar