Prosize kapsule

TFY – M@N! BREND

TFY brand ima tradiciju dugu skoro 30 godina. Nastao je kao spoj ideja domaće kompanije iz Čačka i kompanije iz Španije. Danas, Tiffany Production jeste jedna od vodećih kompanija u tekstilnoj industriji Srbije. TFY brand možete pronaći u preko 50 prodajnih objekata u Srbiji i regionu.

Muški deo kolekcije SpringSummer 2011 podeljen je na dve podlinije. Denim linija namenjena je aktivnim, dinamičnim muškarcima koji su u toku sa aktuelnim dešavanjima i prate svetske modne trendove. Basic linija, sa druge strane, osmišljena je da zadovolji potrebe i zahteve odvažnih i praktičnih muškaraca koji vole jednostavnost u odevanju. Koji će biti vaš M@N! izbor iz nove TFY kolekcije za proleće-leto 2011? Posetite TC Merkator na Novom Beogradu, gde se u prodaji već nalazi nova TFY linija.

M@N! TFY preporuka

Sako

Svetle boje su idealne za prolećnu sezonu, tako da je kupovina bež sakoa pravi potez. Odlično će izgledati i u opuštenim kombinacijama, ali može dati i elegantan look.

Košulja

TFY elegantne košulje idealne su za kombinovanje sa džinsom i svakodnevni autfit, ali su podjednako dobre i u elegantnim kombinacijama. Izgledati moderno i u skladu sa svetskim trendovima u odeći brenda TFY – to je vaš M@N! cilj za leto 2011.

 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar