Prosize kapsule

Provalnik koji opustoši frižider žrtve

Ne znamo kako biste se vi osećali da mrtvi gladni dođete iz grada i zateknete poharan stan, ali i frižider, ali mi znamo da bismo se mnogo iznervirali zato što smo ostali-gladni.

Detektivi Skotland Jarda imaju poslednjih dana velikih problema sa izvesnim Džesom Dobinsonom, koji je osumnjičen za nekoliko provala u kuće u Vikfordu, u severnom Londonu.

No, on nije običan provalnik. Štampa ga je prozvala “Zlatokosa”, jer pre nego što odnese plen, najede se, napije i dremne u kući svojih “žrtava”.

“Znamo da je u pitanju isti čovek jer u oba slučaja su kreveti bili razmešteni kao da je neko u njima spavao, a sva hrana iz frižidera pojedena, pre nego što su ostale stvari iz kuće ‘dobile noge'”, piše u policijskom saopštenju.

Iako zvuči naivno, ovaj provalnik, međutim, uopšte nije bezopasan. On se nije zaustavaljao samo na spavanju i “jedenju zobene kaše”, već se dovodi u vezu i sa fizičkim napadom i pljačkom uz pretnju nožem.

S obzirom na to koliko je loša ekonomska situacija u Srbiji, pravo je čudo da kod nas ne „operiše“ mnogo veči broj ovakvih „izgladnelih lopova“.

 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar