Prosize kapsule

Vrelo leto uz Tuborg Cold Shot

Brend Tuborg, kompanije Carlsberg Srbija, lansirao je Tuborg Cold Shot, lagano pivo  koje ne ostavlja gorak ukus u ustima.

Tuborg Cold Shot je idealan izbor za sve one koji žele de se brzo zagreju za dobar noćni provod sa prijateljima. Jednostavno se konzumira, a brzo i lako se rashlađuje. Iako je vrsta piva, Tuborg Cold Shot je zamena za kratka žestoka pića, sa kojima se obično zagrevamo. Namenjen je svima koji vole da izlaze i dobro se provode, a naročito onima koji vole da se dobro zagreju kod kuće sa prijateljima pre izlaska. Tuborg Cold Shot će vas brzo i lako zagrejati i oraspoložiti, pripremiće vas za izlazak u noćni provod, bilo da idete na žurku, u klub ili bar.

Tuborg Cold Shot je napravljen od ječma, sirupa maltoze, glukoznog sirupa i ekstrakta hmelja i sadrži 6.7% alkohola. Dostupan je u slim elegantnoj ambalaži od 330ml.

Svi ljubitelji dobre zabave uz Tuborg Cold Shot, moći će na najbolji način da se zagreju za najvažnije koncertne događaje u prestonici, kao što su David Guetta, Amy/Moby, Whitesnake, Beerfest i Exit. Takođe, na Fejsbuk strani Tuborg Srbija, organizovano je glasanje za 20 gradova koje će posetiti Tuborg Cold Shot karavan – mobilno vozilo, sa promotivnim Tuborg Cold Shot timom i DJ-em. Tuborg Cold Shot karavan doneće gradovima širom Srbije atmosferu zabave i nezaboravnog provoda vikendom 21-23h, a prvih 100 posetilaca besplatno će dobiti Tuborg Cold Shot od promotera. Zagrevanje pred izlazak predstavlja ona dva sata druženja i ćaskanja sa prijateljima uz piće, koje opušta i priprema za lud noćni provod, a uz Cold Shot  je zagarantovana nezaboravna žurka.

 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar