Prosize kapsule

Besni biciklista zbog kazne od 50 dolara udarao u sve što mu se nađe na putu (video)

Besni biciklista snimao je sebe kako udara u prepreke na stazi predviđenoj za bicikliste, nakon što je kažnjen sa 50 dolara za vožnju bicikla van obeležene staze.

Kasej Nejstat (29) je zbog toga odlučio da se slepo pridržava zakona, ne skreće sa staze i bukvalno naleće na svaku prepreku, da bi pokazao koliko opasna može da bude vožnja biciklističkom stazom.

Tokom jednočasovne vožnje biciklističkom stazom na Menhetnu, Kasej udara u taksi, policijsko vozilo, kamion, oznaku za radove na putu, kantu za smeće i sve ostalo što mu je stajalo na putu.

Snimak koji je napravio njegov prijatelj postao je prava senzacija na „JuTjubu“ sa preko 700.000 pregleda za samo dva dana od kako je postavljen.

„Biciklistička staza nije baš sigurno mesto“ i „Kaznite ljude koji blokiraju stazu, a ne bicikliste“, samo su neke od poruka koje ljuti Nejstat na snimku upućuje njujorškoj policiji.

Ali ipak dodaje da je u biti želeo da napravi komičan snimak. „ Ne nameravam da ustanem protiv čovečanstva, samo sam hteo da napravim smešan snimak“, rekao je on.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Besni biciklista zbog kazne od 50 dolara udarao u sve što mu se nađe na putu (video)

Ostavite komentar