Prosize kapsule

Urnebesni snimak devojke koja traži dečka (video)

Već je nasmejao tri miliona posetilaca Jutjuba, a po svoj prilici, ovaj snimak mlade Amerikanke zabaviće najmanje još toliko ljudi.

U pitanju je „eHarmony Video Bio“, dvoipominutni snimak plavokose Debi koja želi da se predstavi potencijalnim partnerima.

Simpatična devojka počinje rečima da je nervozna i uzbuđena, potom otkriva da je nedavno diplomirala na Univerzitetu Vilanova i da je ljubiteljka mačaka. Međutim, kako je izgovorila ovo poslednje, Debi je počela da plače i jeca, objašnjavajući da se uvek razneži kada pomisli na ove životinje.

„Izvinite, ja volim mačke, želim sve da ih zagrlim, ali ne mogu,“ kroz suze govori Debi, koja se potom malo sabere i nastavlja da priča, ali ubrzo ponovo završava u suzama.

Iza Debi krije se 23-godišnja Kara Hartman, koja je napravila još jedan smešni video pod nazivom „Kara i Hara“, a njen humor se očigledno dopada Amerikancima. Naime, mnogi smatraju da je „eHarmony Video Bio“ najsmešniji snimak još od „Leave Britney Alone“ koji je 2007. napravio Kris Kroker.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Urnebesni snimak devojke koja traži dečka (video)

Ostavite komentar