Prosize kapsule

Devojčica (5) udavila bebu u kadi jer je mnogo plakala

Jedna petogodišnjakinja iz Kanzasa mogla bi da bude optužena za ubistvo, nakon što je otkriveno da je možda povezana sa davljenjem jedne bebe u kadi.

Policija Kanzas Sitija čeka rezultate patologa o smrti 18-mesečnog Džermejna Džonsona Džuniora, ali istraga za sada slučaj tretira kao ubistvo.

Naime, mali Džermejn udavio se u kadi, a policija je prvo smatrala da je umro nesrećni slučajem. Međutim, kada su istražitelji popričali sa 5-godišnjakinjom, pojavila se sumnja da je ona odgovorna za bebinu smrt.

Preminuli dečak bio je u kući u Kanzas Sitiju zajedno sa još nekoliko dece koje je čuvala neimenovana 16-godišnja bebisiterka. Ona je međutim, u nekom trenutku zaspala i dok deca nisu bila pod njenim nadzorom, 5-godišnjakinju je počeo da nervira mali Džermejn jer je bio previše glasan.

“Rekla je da se naljutila jer je neprestano plakao, kao i da ga je držala pod vodom dok nije prestao da plače” rekao je portparol policije i dodao: “Bavim se ovim poslom 20 godina i ona je najmlađi osumnjičeni kojeg se sećam”.

 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar