Prosize kapsule

Najveće srpske internet zvezde (I)

Vođeni onom novinarskom da „uvek ima neko ko nije čuo“, rešili smo da napravimo serijal koji će nas podsetiti na sve naše najveće internet zvezde ponikle iz naroda. Dobro znamo koliko je internet promenio prirodu medija i koliko je danas bitno ono što danas zovemo „građanskim novinarstvom“ (citizen journalism), jer upravo zahvaljujući njemu svakog dana saznajemo mnogo stvari koje inače nikad ne bismo saznali. Ovo je prvo deo serijala „Internet zvezde Srbije“. Uživajte!

1. Prva prava internet legenda. I dan danas jedni druge pitamo „A vi, kako ’te?“, a u gradu gledamo „lepe žene“ i „higijenu“. A i šta bismo drugo?

2. „Pogreši čovek“. Da, svi mi grešimo, a ovaj baja nam je dao idealnu sekvencu kojom se, čini se, možemo oprati i od najgorih brljotina. Čak i od zlostavljanja.

3. Limenog treba postaviti za selektora srpske fudbalske reprezentacije i to je svima jasno. Ionako su se na njoj godinama i decenijama vežbali kojekakvi amateri, a pravi profesionalci, poput Limenog nikako da dobiju priliku. Postrojio bi ih za dva sata.

4. Da je Karađorđe zaista živ, ne znamo kako bi reagovao na inicijativu aktera ovog klipa. Možda bi mu se dopalo, možda i ne bi, ali verujemo da bi bar seo da popije po rakiju sa njima, jer sudeći po ovom klipu, ona šiba jače nego čist heroin.

5. Teorije zavere dobile su novu dimenziju. Zapravo, prerasle su u čistu paranoju. Al’ on je i dalje cooler. On Zna. I ništa ne brine.

6. Ko ne zna za Savu iz Kikinde, taj verovatno jako dugo nije bio u Srbiji. Ili i dalje ima dial-up vezu. Najefektnije očitavanje bukvice moćnicima ikad, došlo je upravo od ovog lika. Oštro i jebitačno.

7. Odavanje poslovnih tajni uvek se skupo plaćalo. Još ako to uradiš pred šefom, kazna će biti surova k’o Saša Popović. Pazite šta pričate.

(nastaviće se…)

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar