Prosize kapsule

Kailash Singh – najsmrdljiviji čovek na svetu

Ovih dana, u našem gradskom prevozu, lako je uveriti se da Srbima kupanje baš i nije jedna od omiljenih navika, makar ne svakodnevno kupanje. U poređenju sa Indijcem Kailash Singh (65) iz Chatava, međutim, naši autobusi mogu se uporediti sa parfimerijama.

Farmer iz Indije opisan je kao najsmrdljivija osoba na svetu, nakon što je priznao da se nije okupao već 37 godina. Priča o Kaliashovoj odluci da smrdi zauvek ima svoje pojašnjenje. Naš vremešni smrdljivko, naime, tvrdi da mu je sveštenik rekao kako će mu Bog dati sina ako prestane da se kupa.

“Deca me zadirkuju, a ni supruzi se to ne sviđa”, priznao je za Mirror. “Nemam sina, tako da se nikad neću okupati. Ne razumeju me, ali ne planiram da promenim svoju odluku jer je to Božiji izbor.”

Singhova supruga, 60-godišnja Kalavati Devi, kaže da je zaplakala kad joj se muž rekao da se više neće kupati. Ipak, dodaje, kako se s vremenom navikla na njegov smrad.

“Pretila sam mu da ću prestati da spavam s njim, ali on je moj suprug i ne mogu mnogo toga uraditi”, objasnila je. “Rekao mi je da bi radije umro nego se okupao.”

Indijac je poručio da će se okupati tek kad dobije sina. Ima sedmoro dece i dane provodi čuvajući krave i radeći u polju u blizini svetog indijskog grada Varansija, pored reke Gang, gde se temperature znaju podići i do 47 stepeni Celzijusa.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar