Prosize kapsule

Sverkrva mejlom udelila lekcije budućoj snaji

Šezdesetogodišnja Kerolin Burn je posle porodičnog ručka na kom je upoznala buduću snaju ocrnila ovu u mejlu i optužila je za nedostatak manira. Hajdi Viters, buduća snaja, forvardovala je mejl prijateljici, koji je ubrzo postao hit na Internetu.

Fredi Burn je svoju izabranicu Hajdi Viters poveo na upoznavanje u kuću svojih roditelja u gradu Devlišu, u britanskom okrugu Devonu, ne sluteći u šta će se sve pretvoriti i ne pretpostavljajući tako oštru majčinu reakciju. Prvi ručak, po svemu sudeći, nije dobro prošao.

Buduća sverkrva je preporučila snaji da razmisli o uzimanju lekcija o dobrom ukusu ako želi da postane članica familije. “Za to postojemo mnoge škole, i to u okolini”, poručila je svekrva.

“Krajnje je vreme da ti neko objasni šta znače dobri maniri. Ti ih očigledno nemaš i mnogo mi te je žao. Kada si gošća u nečijem domu, ne treba da pričaš o tome šta ćeš jesti, a šta ne, osim ako nisi alergična na neku hranu. Ne žališ se kako nemaš dovoljno hrane u tanjiru, ne krećeš sa jelom pre svih ostalih. Ne trčiš da pomogneš ako te za to ne zamole domaćini”, napisala je buduća svekrva.

“Takođe, kad si u domu u kom svi ustaju rano, ne ostaješ u krevetu do kasno jer time kršiš pravila te kuće, naročito ne pred drugim gostima. Osim toga, očekujem da mi pošalješ rukom pisanu poruku kao znak zahvalnosti što sam te primila u kuću. Ti sasvim sigurno privlačiš dosta pažnje, ali bi trebalo da se zapitaš zašto je to tako. A moram da ti kažem i da si naše kuče duboko uznemirila i učinila depresivnim i uplašenim”.

“Još nešto. Niko ne planira venčanje u dvorcu osim ako ga ne poseduje. Tako se ponašaju samo poznati. Shvatila sam da tvoji roditelji ne mogu da baš previše finansijski pomognu vaše venčanje. I to poštujem. Ali, ako je već tako, bilo bi sasvim prirodno i logično da onda smanjiš svoje želje i aspiracije i napraviš skromnije venčanje, u skladu sa svojim mogućnostima”, napisala je svekrva.

Prema navodima Dejli mejla, Kerolin Burn je poznata po svom velikom rasadniku cveća.

“Nažalost, moj sin se zaljubio u tebe. Ali, Fredi je Fredi. I ja ga žalim”, zaključila je svekrva.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Sverkrva mejlom udelila lekcije budućoj snaji

  1. Haha, ne.
    To je potpuna laz, sve i da je kaze zena. Ne postoji "suvise dobar" ili suvise "dresiran" muskarac. Ali postoji muskarac koji je nezainteresovan, nepazljiv, koji ne zaradjuje dovoljno, koji nema inicijative za nove stvari, osecaj za romantiku…. i da, ponekad postoji i onaj drugi muskarac koji ima nesto od toga. Da bi skratile pricu, izmislimo tako neke glupe razloge. A ovaj je drugi na listi najglupljih. Prvi je: nije do tebe, do mene je.

Ostavite komentar