Prosize kapsule

Lov na čoveka za 10.000 dolara

Amerikanac Mork Encino (28) iz Jute došao je na ideju kako da zaradi novac. Odlučio je da bude plen i dozvoli ljudima da ga love, a onaj ko osvoji “trofej” dobiće nagradu od 10.000 dolara i bonus od 2.000, ukoliko bude tada nag.

“Tražim srčane lovce koji sebe smatraju sportskim tipovima i kojima su dosadile svakodnevne igre. Ja sam nova vrsta plena. Brži sam od ćurana i pametan kao vepar. Voljan sam da idem do kranjih granica za zdravlje moje porodice”, napisao je Mork Encino na veb stranici “Hunt Me 4 Sport”.

“Ako me zarobite i ubijete, dobićete poštovanje kolega lovaca, ljudski trofej na zidu i sav prihod od prodaje organa”, piše u morbidnom obraćanju na sajtu.

Encino tvrdi da će biti nenaoružan, kao i da neće da pokušava da se brani. Ako nastrada, sav novac će dobiti njegova porodica. Encino živi sa roditeljima koji mu prete kako će da ga izbace. Do sada je radio na gradilištu, u fast fudu i kao čistač.

Novi posao Encinu je pružio mnogo medijske pažnje. Međutim, novinarima iz Atlante je priznao kako bi ipak više voleo da dobije ponudu za posao nego metak u lice.

Pravni stručnjaci veruju da se radi o prevari i da je sve to marketinški trik. Pravi problem sigurno bi nastao kad bi Mork poginuo, jer bi neko morao da odgovara za njegovo ubistvo ili saučesništvo u ubistvu.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Lov na čoveka za 10.000 dolara

Ostavite komentar