Prosize kapsule

Pino Silvestre – POVRATAK otpisanih!

Skoro pola veka miris četinarskih šuma kojima su odisali naši očevi i dede bio je nezaobilazan deo mnogih toaletnih polica. Pino Silvestre, kultni aftershave i toaletna voda čija je intenzivna nota decenijama suvereno vladala među muškim mirisima, polako se ponovo vraća u vrh mirisnih nota za muškarce koji, pre svega, vole klasiku, tradicionalizam i zimzelenu svežinu Pino Silvestra.

Pino Silvestre svojim jasnim i osvežavajućim notama, te  autentičnim dizajnom bočice istovremeno budi nostalgiju starih poklonika, ali privlači i nove zaljubljenike. Pino je decenijama bio nezaobilazan deo kozmetike većine muškaraca, što mu je obezbedilo kultni status koji se, uprkos padu popularnosti poslednjih godina, održao do danas.

Ovaj italijanski parfem stvoren davne 1955. godine u Italiji oduševljava nas i povezuje s prirodom više od 50 godina, i uvodi u svet istinskog uživanja u mirisima šume. Dizajnirao ga je Lino Vidal kombinujući u gornjim notama bergamot i limun, začinsku sredinu čine lavanda, kadulja, majčina dušica i klinčić, dok snažnu drvenu bazu čine akordi mahovine, cedrovine, sandalovine i ambera. Sve zajedno je objedinjeno u prepoznatljivom zimzelenom mirisu.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar