Prosize kapsule

Izrezbario ogroman srednji prst kao osvetu susedima

Nakon nekoliko svađa sa susedima u dotad mirnom naselju Park Orchards u gradu Ringvud, Dejvidd Muskat je odlučio da uzme stvar u svoje ruke i u drvetu je izrezbario šaku koja pokazuje srednji prst, visoku 1,2 metra. Da nikome ne promakne.

Sve je počelo kad se prvi sused žalio što Muskat spravom za usisavanje lišća prlja njegov automobil kojeg je upravo prao. Zamolio ga je da ga ugasi, ali se Muskat zaleteo i pun besa glavom udario suseda u glavu i njegovu suprugu u rame te im je u lice ispustio sadržaj sprave.

Ubrzo je došla i policija koju je Muskat ignorisao i nije hteo da smanji muziku koju je u međuvremenu raspalio. Vrhunac je bio kad je od komada drveta napravio ogromni srednji prst i pokazao ga celom susedstvu. Sveukupno je protiv njega podneto 20 prijava, a sve su bile od nezadovoljnih suseda.

Najviše im je zasmetalo kad je Muskat testerom posekao sva stabla koja su okruživala dvorište, a bile su dio javne površine.

Sudija je u presudi kazao kako je Muskat službeno ‘sused iz pakla’. Za napad na susede i nepristojnu skulpturu dobio je 700 dolara kazne, a za seču stabala bez dozvole mora platiti 10 hiljada dolara.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar