Prosize kapsule

Jelena Karleuša bi da bude poslanica

Pevačica Jelena Karleuša je potvrdila da će na sledećim izborima biti kandidatkinja za poslanicu Skupštine Srbije.

Jelena Karleuša je za Kurir izjavila da ulazi u političke vode. “Tačno je, kandidovaću se, ali još nisam odlučila na čijoj stranačkoj listi ću biti. Smatram da bi svi trebalo da imamo politički stav. Sami biramo svoj put i oblikujemo budućnost svojoj deci i nadam se da ćemo mi, za razliku od nekih prošlih generacija koje su izabrale rat i bedu, povesti svoje naslednike u svetliju budućnost”, rekla je.

“Sve dok smo nezainteresovani bićemo sirotinja kojoj su drugi krivi, a moć je u našim rukama. Nisam političar, ali ni idiot, i osećam potrebu da iznesem svoj zdrav stav. Od ulaska u Parlament neću hraniti decu i više je nego jasno da su mi pobude isključivo ljudske”, zaključila je Jelena Karleuša.

Jelena Karleuša će se na narednim parlamentarnim izborima kandidovati za poslanicu jer joj je muka od situacije u zemlji i želi da nešto promeni, ali još nije odlučila na kojoj će se stranačkoj listi pojaviti, naveo je izvor Kurira. “Više opcija je u igri. Poznato je da je bliska s liderom Socijalističke partije Srbije Ivicom Dačićem, a s druge strane tu je Liberalno-demokratska partija Čedomira Jovanovića, kog godinama javno podržava. Ali, ne treba iz priče isključiti ni Nenada Čanka. Ali, o tome će Jelena konačno odlučiti na jesen”, kaže sagovornica Kurira, dobra prijateljica pevačice.

“Samo jedna njena fan-stranica na Internetu ima više od 300.000 pristalica. Podrška koju ima mogla bi da se pretvori u ozbiljno biračko telo. Zato i nije čudo što se svi na političkoj sceni otimaju o nju”, kaže Jelenina prijateljica.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar