Prosize kapsule

U Jagodini večera za 130 devojaka i 100 momaka

Na večeri “bližeg upoznavanja”, koju Skupština grada Jagodine priređuje za starije momke iz Jagodine i devojke iz cele Srbije u subotu uveče, biće 100 momaka iz Jagodine i 130 devojaka iz 45 gradova Srbije.

Reč je o momcima, neženjama, starijim od 38 godina i neudatim devojkama od 35 do 45 godina, koji će o trošku grada otići narednog meseca na letovanje u Grčku, a želja je gradskih vlasti Jagodine da iz ovog susreta i letovanja dođe do sklapanja brakova.

Ovo je samo jedan od nekoliko načina borbe protiv bele kuge i izumiranja srpskog sela koje Skupština grada i gradonačelnik Dragan Marković-Palma, kroz razne stimulacije sprovode, rečeno je u Skupštini grada.

Večera je zakazana za 18 sati u restoranu “Tigar” koji se nalazi u sastavu ZOO vrta “Tigar”.

Uz želju da iz ovog upoznavanja i letovanja u Grčkoj “bude najmanje 50 brakova”, Marković, koji je inicijator ove akcije, je renije izjavio novinarima, da će u “Tigru”, biti “romantična večera, uz muziku. Devojke i momci osim što će se neposredno upoznati, dobiće biografije svojih potencijalnih partnera, sa navedenim interesovanjem, hobijem, načinom života, šta očekuje od braka i partnera”.

Pose završene večere dame će biti ispraćenme do hotela “Jagodina” u kome će prenoćiti o trošku grada, a narednog dana za njih i momke organizovaće se zajedničko kupanje u akvaparku.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar