Prosize kapsule

Na Beer Festu noćas povređeno 18 ljudi

Ono na šta je M@n upozoravao u izveštaju sa Beer Festa, a to je katastrofalno i gotovo nepostojeće obezbeđenje, uzelo je svoj danak. Prošle noći na festivalu je povređeno/izbodeno noževima čak 18 ljudi. Da li organizacija čeka da neko nastrada da bi se dozvala pameti i počela da obezbeđuje događaj kako treba?!

Nepoznata osoba izbola je nožem 10 posetilaca Beer festa prošle noći u Beogradu, rekli su agenciji Beta u Birou za saradnju sa medijima MUP.

Kako su naveli, još uvek nepoznata osoba je teško povredila troje posetilaca Bir festa, a njih sedam je lakše povređeno.

Kako su za B92 rekli u Hitnoj pomoći, na Beer festu u Beogradu je prošle noći povređeno više od 18 osoba, ali taj broj nije konačan, jer su neki zbrinuti na licu mesta.

Na 25-godišnju stranu državljanku oko 1.30 pala je zaštitna ograda i ona je sa povredama kičme i vrata zbrinuta u Urgentnom centru, rekli su u Hitnoj pomoći.

Kako su naveli, prilikom pada ograde na Beer festu je povređen i muškarac star 30 godina koji je sa povredama glave prevezen neurohirurgu u Urgentni centar.

Oko dva sata posle ponoći povređen je i muškarac star oko 20 godina koji je sa ranom ispod desnog oka, posektoinama, velikim brojem hematoma i otocima prevezen, takođe, u Urgentni centar.

U istoj intervenciji, muškarac star oko 20 godina sa ranama na glavi prevezen je kod neurohirurga u Urgentni centar, a muškarac oko 35 godina je zadobio oštrim predmetom ubodne rane po telu i prebačen je na ortopediju pa na hirugiju Urgentnog centra.

Takođe nožem je uboden i 23-godišnji muškarac oko 2.27 ujutro i on je sa povredama stomaka odvezen hirurgu u Kliničko-bolnički centar Bežanijska kosa. Oko 2.33 nožem je uboden u stomak i 27-godišnji muškarac koji je prebačen na reanimaciju Urgentni centar. On je zbrinut u šatoru na licu mesta.

Oko 2.35, muškarac star oko 20 godina oštrim predmetom je uboden u rame i zbrinut na licu mesta, a još jedan muškarac oko 20 godina uboden je u zadnji deo tela, takođe, zbrinut na licu mesta i prebačen u Urgentni centar.

U tuči na Beer festu oko pet sati ujutro povređeni su i 34-godišnji muškarac koji je sa prelomom nosa, kontuzijom glave i drugim povredama vožen neurohirurgu, kao i dečko star 25 godina koji je odbio prevoz do bolnice.

Izvor:Agencije/B92

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar