Prosize kapsule

Hrani se zracima Sunca

Jedan čovek tvrdi da se već tri godine hrani isključivo energijom Sunca.

Miroslav Kiš iz Beočina kaže da se već tri godine hrani isključivo energijom Sunca, da ponekad popije malo gustog soka i da ne uzima nikakavu čvrstu hranu.

“Sunce je za mene i hrana i energija i lekar”, kaže Kiš i dodaje da se za ‘gledanje u Sunce’ zainteresovao pre tri godine posle televizijske emisije u kojoj je gostovao Hira Ratan Manek, majstor „solarne joge“.

Prema rečima Kiša, cilj solarne joge je savršeno zdravlje uma, tela i uha. Cilj nije odustajanje od hrane jer apetit postepeno nestane ako se pravilno 270 dana u godini po 10 sekundi ujutro posle izlaska ili uveče neposredno pre zalaska praktikuje gledanje u Sunce.

Sunce se sme gledati samo jednom dnevno i samo ujutro, u prvom satu posle izlaska, ili uveče u poslednjem satu pred zalazak i to prvog dana samo 10 sekundi, a potom svakog narednog dana 10 sekundi duže, dok se ne postigne vreme od 45 minuta neprestanog gledanja, a potom se svaki dan gleda po jedan minut manje unazad, dok se ne postigne 15 minuta gledanja, kad se prestaje.

Čovek tad postane neka vrsta solarne baterije i dovoljno je da ga povremeno obasja dnevna svetlost ili sunčev zrak da bi normalno funkcionisao, a po želji, može da samo povremeno gleda u Sunce, kaže Kiš.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Hrani se zracima Sunca

  1. zanimljivo – zamislite na trenutak da nijedan covek na planeti nema potrebu za hranom … mislim da bi se zivot na zemlji okrenuo za 180 stpeni …

Ostavite komentar