Prosize kapsule

Ne može da plati alimentaciju zbog popravke “Ferarija”

Engleska Agencija za podršku deci je napravila spisak najglupljih izgovora za neplaćanje alimentacije ili kako oni to zovu nadoknade za izdržavanja deteta.

Profesionalni fudbaler koji zarađuje 4.000 funti nedeljno je rekao da bivšoj supruzi ne može da plati izdržavanje deteta jer mora da popravi svoj Ferari. Smešan izgovor neimenovanog sportiste je samo jedan u nizu bisera koje je objavila engleska Agencija za podršku deci. Na ovaj način želeli su da skrenu pažnju na neke roditelje koji pokušavaju da izbegnu svoje zakonske i moralne obaveze.

Drugi otac je rekao da ne može da plati jer “mora da vodi svog noja kod veterinara”, a drugi je odvalio:”Neću joj platiti ni peni više. Već sam detetu kupio grickalice ove nedelje.”

Tu je bio i muškarac koji je opisao svoju bivšu partnerku.

– Platio sam joj uvećanje grudi, a sada korist od toga ima njen novi dečko. Neću povrh svega da plaćam i alimentaciju- napisao je.

Jedan otac je promenio pol pa je ubeđivao službu da ne treba da plaća jer nije više muškarac.

Neimenovani tata je napisao socijalnom da “više ne postoji” jer je “ušao u program zaštite svedoka”, dok je jedan od najsmešnijih slučajeva gospodin koji je izjavio da je nemoguće da je on otac deteta jer je majka “suviše ružna”.

Jedan od najdužih slučajeva koje su imali je onaj u kom je bogat, ali odsutan otac izbegavao plaćanje alimentacije 16 godina. Kada mu je Agencija zapretila konfiskacijom kuće, bivšoj ženi je isplatio 70.000 funti.

Trenutno ovo državno telo prolazi kroz reformu, posle koje će oni koji izbegavaju plaćanje biti strožije tretirani.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Ne može da plati alimentaciju zbog popravke “Ferarija”

  1. Ko ne plato struju, odseku mu struju – ko ne plati telefon odseku mu telefon – ko ne palti ALIMENTACIJU sta NjEMU sankcionisu ??????

Ostavite komentar