Prosize kapsule

Pijana putnica seksualno napastvovala stjuarda

Jedna učiteljica neprikladno je dodirivala stjuarda kompanije Virdžin Atlantik i zahtevala seks nakon što je popila pintu viskija.

Ketrin Goldberg dodirivala je zaposlenog u aviokompaniji u predelu prepona tokom leta od Johanesburga do Hitrova. Dvadesetpetogodišnjakinja optužena je za seksualno uznemiravanje i prevoz avionom u pijanom stanju.

Goldbergova se vraćala iz posete rođacima kada se incident dogodio.

Njen advokat nada se da će jedna od optužnica biti odbačena uz opomenu. Ženi je odobrena kaucija a na sudu će se pojaviti sledeće srede.

Par nedelja ranije pijana putnica naterala je pilota da prekine sletanje na mančesterskom aerodromu dok se borila sa kabinskim osobljem i drugim putnicima.

Četrdesetjednogodišnja Lin Grajms ima fobiju od letenja i pila je veći deo leta iz Atine. Pozvana je da sedi sa kabinskim osobljem u zadnjem delu letilice jer su znali za njeno stanje, ali, kako se avion spremao da sleti, ona je odbila da se vrati na svoje mesto. Šutnula je stjuarda u stomak i vukla jednog od saputnika za kosu i šal.

Grajmsova, koja je rekla da joj je ponestalo “valijuma” za putovanje, priznala je dovođenje letilice u opasnost i dva napada. Mančesterski sud dodelio joj je osmomesečnu zatvorsku kaznu i osamnaestomesečnu suspenziju.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar