Prosize kapsule

U Americi policija traga za čovekom koji voli da sisa nožne palčeve

Policija u Arkanzasu traga za muškarcem koji je presreo nekoliko žena u očajničkom pokušaju da im sisa nožne palčeve.    

“Želimo da ga sklonimo sa ulice”, rekla je portparolka policije u Konveju.

Neimenovani muškarac je prošle sedmice prišao 83-godišnjoj Rut Haris, koja je sedela ispred svoje kuće, rekao joj da mu se dopadaju njena stopala i potom joj skinuo cipelu i počeo da sisa palac, saopštila je policija.

“Muškarac ju je potom pitao da li može da je poljubi na šta je ona odgovorila da ne može i da je lud”, navodi se u izveštaju.

Muškarac je potom otišao.Policija je nekoliko dana kasnije dobila novu pritužbu od žene koja se žalila da joj je tokom kupovine prišao muškarac i rekao da su joj palčevi “tako dugački i sveži” i da želi da ih sisa.Kada je ženi zazvonio mobilni telefon, muškarac se povukao.

Ovo nije prvi put da grad Konvej ima problema sa ovakvom vrstom pritužbi. Tokom 1990ih jedan muškarac fascinirao je Konvej i Litl Rok svojom ljubavlju prema sisanju nožnih prstiju.

On se pretvarao da je ortoped kako bi ženama sisao prste. Osuđen je na uslovnu kaznu, novčanu i terapiju ali mu je uslovna kazna povučena kada je uhapšen u drugom gradu za slične optužbe.

Muškarac je potom 1991. optužen da je pretio jednoj prodavačici da će joj odseći stopala i sisati prste dok ona iskrvari. Zbog toga je osuđen na četiri godine zatvora.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar