Prosize kapsule

Pornićari grade bunker za smak sveta

Produkcijska kuća “Pink Visual” počela je da gradi podzemno sklonište u kom će posle smaka sveta 21. decembra 2012. moći da nastave da snimaju filmove za odrasle.

Bunker će se nalaziti ispod zemlje, a imaće barove, veliku pozornicu i produkcijski studio. U sklonište će stati do 1.500 ljudi, među kojima će biti i glumci iz porno produkcijske kuće “Pink Visual”.

“Jedino što zapravo želimo je da preživimo apokalipsu i nastavimo živeti sa stilom”, rekao je predstavnik “Pink Visuala” Kventin Quentin Bojer.

Planirano sklonište trebalo bi da bude opremljeno barovima, velikim pozornicama i sofisticiranim studiom. Srećnici koji će moći da se sklone u bunker su glumci Pink Visuala, aktivni članovi njihovog sajta i posetioci na Tviteru koji će imati prednost pred ostalima. Tačnu lokaciju bunkera ne žele da otkriju iz bezbednosnih razloga.

“Ako ništa drugo, barem ćemo se ludo zabavljati, a ako ne bude smaka sveta, crveni u licu ćemo se vratiti kući. A i kompaniji će ostati najspektakularnije sklonište koje je čovek ikada napravio”, zaključio je Bojer.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar