Prosize kapsule

Angažovali advokata da nateraju sina da živi samostalno

Nakon nekoliko bezuspešnih pokušaja da ubedi svog 41-godišnjeg sina da napusti roditeljsko gnezdo, jedan italijanski bračni par iz Venecije je u očajanju angažovao advokata kako bi pod starost ugrabio malo mira i tišine.

Roditelji, čiji identitet nije otkriven, kažu da su se umorili od svakodnevnog kuvanja, pranja i peglanja za svog „matorog“ potomka.

“Ne možemo više. Moja supruga je pod stresom i mora u bolnicu”, kazao je otac koji se za pomoć obratio udruženju potrošača ADICO.

Iako ima dobar posao, nezahvalni sin i dalje živi kod roditelja od kojih zahteva da mu peru i peglaju odeću i svakodnevno pripremaju obroke.

“On apsolutno nema nameru da ode od kuće, a ume i da se ponaša agresivno”, kaže advokat koji je sinu napisao pismo u kojem mu savetuje da se iseli u roku od šest dana ukoliko ne želi da protiv njega bude pokrenut sudski postupak.

Ako odbije, advokat će od suda tražiti da odredi meru zaštite roditelja od sina.

ADICO navodi da se sa istim problemom suočava na stotine italijanskih porodica koje jedva čekaju da im se deca isele kako bi promenili bravu na ulaznim vratima.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar