Prosize kapsule

Ženama privlačniji muškarci grubljeg glasa

Muškarci grubljeg glasa ne samo da više privlače žene, već im i duže ostaju u sećanju od onih piskavijeg glasa, pokazali su rezultati škotskog istraživanja objavljenog u naučnom časopisu MAC (Memory and Cognition).

Naučnici su došli do tog zaključka obaviši ispitivanje na grupi žena koje su morale da zapamte slike predmeta uz istovremeno slušanje izgovora njihovog naziva, bilo od strane muškaraca ili žena.

Izgovor je potom informatički modifikovan, a posle izvesnog vremena žene iz grupe je trebalo da ih prepoznaju i kažu koji im se više svideo. U dugom ispitivanju, sprovedenom na drugoj grupi osoba, zadržan je isti princip, ali su naučnici koristili prave muške i ženske glasove, preneli su francuski mediji.

Naučnici s unverziteta “Džon Hopkins” u Baltimoru su, istovremeno, obavili istraživanje koje je pokazalo da žene koje donose veliki broj odluka u svojoj porodici vode do 100 puta manje ljubav od ostalih.

Naučnici, koji su sproveli istraživanje u šest afričkih zemalja (Gana, Mali, Runada, Uganda, Malavi i Zimbabve), ustanovili su da se kod žena dominacija ne transformiše u nagon za polnim odnosom, nego u izbor vezan za polni odnos. Vođenje ljubavi za takve žene postaje stvar kada je one žele i gde žele.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar