Prosize kapsule

Posle pet godina seksa, otkrila da je njen dečko ŽENSKO!

Britanka Nicole Lindsay, koja ima 24 godine, nedavno je saznala kako je pet godina u vezi – sa ženom! Naime, Nicole je otkrila da je Lee žena tek kad je policija došla da je uhapsi. Tada je i utvrđeno da je Lee zapravo Samantha Brooks iz Londona, lezbejka koja je već bila u zatvoru zbog seksualnog uznemiravanja 14-godišnje djevojčice, piše časopis People.

“Nakon što mi je policija rekla da je Lee žena, nisam mogla da verujem. Imam mučnine i noćne more zbog toga”, kaže Nicole. Mnogi su ubrzo nakon toga postavili pitanje kako se par seksao ako je Nicole mislila da je Lee muškarac, a sama Nicole je objasnila: “Sramežljiva sam i ne osećam se dobro kad sam gola pred muškarcem. Zato smo se seksali u mraku. Lee je rekao kako ga muči isti problem jer je imao rak testisa, ali da ne želi da skida ni majicu jer ima i veliki ožiljak na grudima,ali sad tek shvatam da je grudi obmotao zavojima”, ispričala je Nicole. Policija je objasnila kako je pronašla i drveni držač za WC papir koji je bio prevučen kondomima koje je Lee koristio za seks s Nicole.

Par se prvo upoznao putem društvene mreže kada je Nicole imala 14 godina, ali su se prvi put sreli tek 2006. godine kad je imala 18 godina jer su živeli na udaljenim mestima. Tada je Nicole već imala svoje prvo dete, ali nije bila u vezi s njegovim ocem. Par je prekinuo vezu na daljinu 2007. godine kad je Lee, odnosno Samantha, završila u zatvoru zbog seksualnog uznemiravanja devojčice, ali su se po njenom izlasku pomirili.

Zanimljivo je kako je do tada sramežljiva Nicole dobila i drugo dete, a Lee je lagao kako je bio u zatvoru jer je pretukao pedofila. Nakon toga, 2010. godine Lee je zaprosio Nicole, ali je ona postala sumnjičava i kasnije otkrila da se dopisuje s njenom 20-godišnjom prijateljicom zbog koje ju je na kraju i ostavio.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Posle pet godina seksa, otkrila da je njen dečko ŽENSKO!

Ostavite komentar