Prosize kapsule

Genitalije veverice šokirale gledaoce emisije o kuvanju (VIDEO)

Gledaoce emisije “Great British Bake Off”, koja se prikazuje na kanalu BBC šokirani nedavno snimkom na kojeme se vidi mužjak veverice sa “transparentnim” genitalijama.

Naime, pojedini gledaoci smatraju da je prizor veveričijih genitalija koje su se pojavile u kadru, previše eksplicitan za televiziju.

Šou “Great British Bake Off” prikazuje nadmetanje takmičara u spremanju torti i kolača, pa ne čudi što su u toj emisiji obično poslastice u prvom planu. Međutim, ovoga puta, kamera je zabeležila nešto drugo, što je potpuno odvuklo pažnju gledalaca sa kulinarskih specijaliteta.

Reč je o muškoj veverici, koja se u vreme snimanja emisije slučajno zadesila na livadi. Kamerman je zabeležio njeno kretanje, smatrajući ga, verovatno, simpatičnim detaljem, ali gledaoci su taj potez osudili, zbog činjenice da se na snimku jasno vide genitalije životinje.

Pomenuti snimak je odmah osvanuo i na sajtu “Youtube”, a na društvenim mrežama pojavili su se brojni komentari na tu temu.

“Ove večeri emisija “Great British Bake Off” sadržala je veveričiju golotinju, koju neki mogu smatrati potresnom”, glasi jedan od njih.

Kako je emisija snimana nekoliko dana pre emitovanja, veliki broj gledalaca smatra da je ovaj upečatljivi detalj jednostavno mogao da se izostavi prilikom montaže. “Dejli Mejl” je preneo vest uz naslov “Warning, may contain nuts!”

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar