Prosize kapsule

On je dobar, on je jak, on je IT manijak!

Informatička revolucija je učinila da vreme pesnika i romantičara postane prošlost. Više nam nisu potrebni veliki ljubavnici. Ali su nam potrebni muškarci. A kakvi?

Nežni? Snažni? Pažljivi? Ma ne. Ove predispozicije više nikome neće biti potrebne. Ionako je sve to bilo suviše komplikovano. Današnju „nju“ zanima samo jedno. Njen kompjuter!

„Ona“ se sa svojim kompjuterom budi, na njemu radi, uz pomoć njega se druži i komunicira sa svetom. On joj je sve. On joj je važan isto onoliko koliko joj je nekada bila važna njena kozmetička torbica. Svuda ga nosi, ukrašava ga cvetićima, leptirićima, cirkonima i medvedićima. Oblači ga u posebne tašnice. U njemu je svo njeno žensko zadovoljstvo. On je njena beba, a neko o njenoj bebi mora da brine.

Već postaje jasno da ključna muška osoba u životu žene više nije brat, otac, prvi komšija, popravljač kućnih aparata… Ključna osoba je serviser njenog malog kompjutera.

Žene najčešće očekuju ovo...

Pojaviće se kad god je to potrebno, rešavaće njene sitne i krupne tehničke probleme i brinuće o najvažnijoj stvari u njenom životu. „On“ je najbitniji muškarac! A u uslovima velikih kvarova, „ona“ će praktično da krizira ukoliko se „on“ ne pojavi. I onda će „ona“ postati zavisna i želeće da on uvek bude tu. I tako počinju ljubavi. Više se ne traže ljubavnici koji će da brinu o vašem srcu, već stručnjaci koji će da brinu o vašem softveru. Srećna okolnost je da ih ima na tržištu i da se lako mogu nabaviti.

...a dobiju ovo

„On“ je taj koji je neophodan i „on“ je taj koji je poželjan. „On“ je ostvarenje ženskog sna. „On“ obezbeđuje savršen život. Uz „njega“ sve funkcioniše. Uz „njega“ je sve lepo i lako.

„On“ je dobar, „on“ je jak, „on“ je IT manijak!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “On je dobar, on je jak, on je IT manijak!

Ostavite komentar