Prosize kapsule

Uvaljivanje na gajbu

Sigurno si se do sada jedno milion puta pitao kako to da je svaka devojka sa kojom si ikada bio-volela da te proverava. Morala je u svakom trenutku da zna gde si, šta radiš i još važnije sa kim si dok sve to radiš. Otud jedno 1000 poziva na dan sa istim pitanjem ”a šta radiš sada ?”

Takođe si primetio da ništa ne pokrene svađu tako brzo kao bilo kakvo vrdanje od odgovora na ovo pitanje. Ako odgovaraš kratko i smoreno, pitaće te da li ti je dobro i zašto si takav. Ti znaš da si takav jer prosto nemaš sta više da kažeš, prethodnih sedam razgovora prilično su ti ispraznili glavu, a nije ti život toliko dinamičan da se stalno nešto dešava, no to je njoj nemoguće objasniti.

Samo probaj da ”lupiš šakom o sto” i da joj kažeš da prestane da te smara, odmah kreće oluja govana. Ovakve provere su rđavija strana veze, koju moraš da trpiš zbog one nevaljale strane zbog koje si i rešio da imaš stalnu devojku ‘mesto da daješ pare na kurve kod kojih ovakvih gluposti nema.

Zašto tako biti mora? Odgovor je da je u prirodi žene da te osvoji. Pod ovim se ne misli da ti privuče pažnju, učinila je to čim je obukla one plitke pantalone na onoj žurci gde si je prvi put ugledao (pre nje ugledao si njene gaće koje su virile, al’ nemojmo u detalje), ne ne, misli se na osvajanje kao što je Atila Rim osvajao ili Hitler Poljsku.

Osvajanje teritorije...

Da se zauzme i da se uđe u svaki deo i delić tvog života, da nemaš gde da se sakriješ, na to osvajanje se misli. Što si duže u vezi, žena sve više i više osvaja, postaje deo tvojih rutina, zna za sve tvoje ortake, za sve tvoje ortakinje (naročito za njih), prisutna je svuda i uvek, čak i kada fizički nije.

Međutim, postoji jedno mesto koje žena posebno voli i fizički da okupira, a već možeš pogoditi…. tvoje mesto, stanovanja. Bilo da živiš sa roditeljima/ cimerima ili sam, žena će nastojati da obeleži dotičnu teritoriju. Okupacija ide teže ili je čak nemoguća ako deliš sobu sa bratom ili sestrom, ali ako to nije slučaj…

Po svojoj prirodi osvajanje životnog prostora imitira zajednički život, stoga žena gleda da te navikne na to što više može, ne bi li se ti što pre odlučio na naredni korak u vezi, gde zaista živite zajedno. Ovo se naravno ne dešava odmah, niti je brzo gotovo, taman je dovoljno sporo da ti ne primetiš.

...i neizbežno obeležavanje

Prvo se zgotivi sa ukućanima, bilo da su roditelji ili cimeri, navikne ih na svoje prisustvo, a i tebi je drago što tebi dragi ljudi odobravaju tvoju izabranicu. Česte posete iziskuju nekoliko potreba, kada zahladni morao bi da obezbediš neku kućnu obuću da ti draga ne nazebe. Pošto je žensko u pitanju odabraćeš plišane papuče sa zekom, medom il sta god.

Zatim će prespavati kod tebe povremeno, ukućani se navikli a ti znaš da ćeš da je zaskočiš čim se svetla isključe, svi zadovoljni. Uskoro se javlja problem: Ako ujutru žuri u školu, na fax ili na posao, a nema vremena da ode svojoj kući, morala bi od tebe direktno da produži, a ne može neuredna i rasčupana.

Papuče sa zekama, siguran znak žestokog najebavanja

Valjalo bi u tom slučaju da ona donese par stvari kod tebe, da stoje ako se ta situacija javi. Da donese četkicu za zube, četku za kosu, poseban sapun pošto joj je koža osetljiva, jedini šampon koji joj volumen vraća u normalu, šminku, kreme i ostala čuda. Ovde već počinju da ti se vrzmaju razne misli po glavi, malo si razočaran kada vidiš koliko riba mora da se trudi da bi izgledala pristojno, a i sexa je sve manje jer noćna maskara mora da miruje.

Vreme prolazi a ti bi već morao da praviš mesta u svom ormanu za njene stvari, šta da radi devojka, mora da promeni veš ili majicu, košulju, šta god, ne može stalno u istoj odeći da ide gde već mora. Pri samom kraju osvajanja/okupacije devojka kod tebe ostavlja stvari koje joj trebaju za posao, knjige za fakltet, možda i svoj laptop (videla u Sex i Gradu kako ona nosata čuka) koji parkira na tvom stolu odmah do uramljene fotografije vas dvoje (kad je bre ovo metnuto ovde ?!?)

Kozmetika, ekser u kovčegu tvog samačkog života

Prijatelju, teritorija ti je osvojena, a ti si, da prostiš, najebao. Pregovarački sto nema nikakve svrhe. Ako formulišeš molbu za povlačenje kao ”mislim da mi treba malo prostora, previše smo zajedno”, devojka će to razumeti na milion pogrešnih, ‘mesto onaj ispravan način na koji si ti i mislio. Raskid je u tom slučaju neminovan, a nije isključeno da će ti u naletu besa tada već bivša riba razbiti nešto vredno u tvom staništu. Druga varijanta je da pređeš na taj naredni korak u vezi, da zaista započnete zajednički život.

Treća varijanta doduše….. ne postoji…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Uvaljivanje na gajbu

  1. Pingback: Uvaljivanje na gajbu | My Blog

Ostavite komentar