Prosize kapsule

One night stand…prednosti i mane

Prigušeno svetlo u klubu, on prilazi zamišljenoj devojci za šankom, jedno piće, rečenica “Divno izgledaš večeras, ja sam….” i već se ljube.

Sledeći kadar, leti torbica, lete čtikle, veš pod obavezno, destinacija: krevet. Poznato? Iz filmova ili iz sopstvenih iskustava?

Slagaće svako ili kako se to popularno kaže biće “lažno moralan” ako kaže da nije imao slično iskustvo ili bar priliku za one night stand ili sex za jedno veče.

Prvo, čemu to “stand“? Logičnije je “lay” ali ne mora baš sve da bude logično, zar ne? Ili je to prosto stvar ukusa, kondicije..Ok, zaustaviću se ovde 🙂

Neki sex na jedno veče ocenjuju kao slabost, neki naprotiv kao snagu trenutka. Zar je bitno, znate onu staru..Da nema kajanja? E baš tu.

Da li ste se ikada zapitali, ko je tu u plusu? Ja bih rekla oboje, zadovoljstvo je sigurna karta na koju oboje igraju, složićete se. Ali, ako bismo se upustili u ne tako super stvarnu analizu:

On: Posle dužeg vremena, “posrećilo” mu se. Nije još ni izašao iz sobe a već je razvio scenario za drugove. Sa kakvom je devojkom samo bio, i naravno, sledi apsolutna imaginacija uz idealizaciju i preterivanje do savršenstva. Neko bi pomislio da je lično sa Evom Mendez proveo noć, iako je u pitanju mršava štreberka iz komšiluka koja očigledno ne ume da pije.

Ona: Budi se ujutru, još uvek opijena, zatiče mladića pored sebe u boksericama sa likom Paje Patka i jedino što o njemu u tom trenutku pretpostavlja (da ne kažem, pouzdano zna) je da mu mama i dalje kupuje bokserice. Zar to nije slatko?

A gaće mu i dalje kupuje mama...

Ne. Sakuplja veš (kadar 1 sa početka), izlazi iz sobe i uz jutarnju kafu pokušava da se seti “sinoćnje akcije”.

Da, može da bude a ne mora da znači. Ne dešava se uvek da one night stand u kontuzovanim stanjima, mada kada pogledate, ovde su oboje dobro prošli ako u njegovom slučaju izuzmemo mogućnost da je ona Glen Klouz iz “Fatalne privlačnosti”.

Može da se desi i među prijateljima sa pričom”ovo se neće ponoviti, sve će biti kao pre, mi smo prijatelji” Hm, ne bih baš rekla. Za one emotivne je ili ili. Ili stupaju u vezu ili se sve završava. Ne bi trebalo da donosite radikalan sud unapred ali uvek treba biti svestan svojih kapaciteta i da li sa nečim možete da se nosite ili ne.

Postoji i varijanta muško ženskog prijateljstva gde se momku devojka jako svidja, ona kao to ne primećuje, a ustvari joj jako imponuje, jer da se ne lažemo, devojka to odmah primeti. Tako da, ili je zauzeta & verna, ne zanimaš je, ili će ti kad tad uzvratiti, četvrtog nema.
Kada dolazi do sexa, ako po mogućstvu dočekaš “uzvraćanje” i do tada sediš skrštenih ruku?

Ukoliko je “treća varijanta devojke” u pitanju, prvom prilikom kada ostanete sami, u stanu sa divnim pogledom (ovakva lokacija bi verujem bila sasvim ok). E, pozitivna ili negativna varijanta ove situacije je što one night stand preti da se pretvori u relationship, mada to zavisi od želja oboje.

Antibebi pilule ili tik-tak bombone

Da, da, sve to tako izgleda lepo, bez obaveza sa velikom dozom zadovoljstva, ali šta je sa onim manje lepim delom ili posledicama?

Ukoliko si bio toliko pijan da ni o čemu nisi razmišljao, ali baš ni o čemu, može da se desi da kući ili još gore kod devojke poneseš “ozbiljne tragove” dok u gorem slučaju može da ti se za devet meseci na vratima pojavi neka u stilu Marine iz “Mi nismo andjeli” a ti da momentalno preuzmeš ulogu Nikole. Aha, znam da se razumemo.

Da, da…i ti si kao i većina muškaraca pretpostavio da SVE devojke gutaju antibebi pilule kao tik-tak bombone, i da ovako nešto nije nikako moglo baš tebi da se desi.

Priznaćete, devojke su u ovom slučaju u minusu. Ako se pohvale, onda su lake, ako kažu da se ne sećaju, onda su alkoholičarke, ako vas pozovu, onda su smaračice. Kako god, ne valja.

Prema tome, momci, spojite lepo i korisno, nemojte postati “Nikola” pre vremena, obratite pažnju na sve kada se uputite u akcije. Devojke, bez “full opreme” ne krećite u akcije, a kad kažem full, ne mislim na garderobu i šminku. I svi srećni, svi zadovoljni.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar