Prosize kapsule

Pokušao da opljačka ultimat fajt šampiona pa dobio batine

Entoni Miranda je pokušao je da opljačka čoveka u kolima u Čikagu, ali se ispostavilo da se nameračio na šampiona ultimat fajta.

On je vozaču uperio pištolj u glavu i tražio mu upaljač i novac. Nakon što je uzeo nešto novca, Entoni je vozaču naredio da napusti automobil, što je bio pogrešan potez. Kada je stručnjak za borilačke veštine izašao iz auta, isprebijao je nesrećnog pljačkaša tako da mu dugo neće pasti sličan plan na pamet.

Policajac iz Čikaga, Džon Mirabeli, ispričao je za “Sun Times” šta se dešavalo nakon Entonijeve pretnje pištoljem.

“Vozač automobila pokušao je da otme pištolj od Entonija, a tokom borbe za pištolj, Entoni ga je slučajno ispustio i tako upucao sebe u zglob.”

Napadnuti vozač uspeo je da drži pod kontrolom Entonija dok policija nije stigla. Vozač je oficirima ispričao da je šampion ultimat fajtinga i da je bio stručnjak za borilačke veštine. Entoni je prebačen u bolnicu sa razderotinama na licu, masnicama ispod očiju i ranom od metka.

Dvadesetčetvorogodišnji Entoni je optužen za oružanu pljačku i upotrebu vatrenog oružja i naređeno mu je da plati kauciju od 350 hiljada dolara. Po svemu sudeći, izabrao je pogrešnu žrtvu.

©Muskimagazin.com

 

Slični tekstovi

1 komentar on “Pokušao da opljačka ultimat fajt šampiona pa dobio batine

  1. Pingback: Ultimat fajter koji je prebio pljačkaša: “Molio me je za milost” | Muški magazin - M@N!

Ostavite komentar