Prosize kapsule

Tužila muža za nadoknadu novca koji je trošila da bi lepo izgledala za njega

Džuli En Zelent odlučila je da tuži bivšeg dečka Alana Sevidža jer je “potrošila mnogo novca da bi izgledala lepo za njega.

Džuli je novac trošila na frizera, kozmetičara, kupovala je dizajnersku odeću i sve to kako bi ispunila želju svog dečka bogataša koji je insistirao da se više doteruje i bolje oblači.

Alen, koji je predsednik jednog fudbalskog kluba, i Džuli su se zabavljali dve godine i verili su se, ali je on iznenada odlučio da je ostavi.

Džuli sada od bivšeg ljubavnika potražuje više od pola miliona odštete jer smatra da je toliko novca izgubila zbog njega. Ona je ostavila i posao kako bi započeli zajednički život, a kao jednu od stavki za koje traži kompenzaciju navela je i “stresni odlazak na odmor u Australiju”.

Da stvar bude zanimljivija oboje su ljudi u godinama, Džuli ima 51 godinu a Alen 61. Kako bi pred sudom dokazala koliko joj je teško, Džuli je navela i da je bila prisiljena da proda nakit vredan 26,5 hiljada evra, koji joj je Alen poklonio, samo da bi mogla da preživi.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar