Prosize kapsule

Fiesta dobila novo odelo!

U restoranu Komunale proglašen je Fordov pobednik prvog kruga takmičenja “Obuci Fiestu”.  Učesnici su slali svoje predloge prekrivača za automobil Ford Fiesta, a članovi žirija, Andrej Kulundžić, popularna voditeljka Danijela Jankov, košarkaš Partizana Dušan Kecman, predstavnik „Smart Phone Shop-a“ Ivan Pljevaljčić i direktorka marketinga Grand Motorsa, Maja Babić, uz pomoć prisutnih novinara, proglasili su pobednika najkreativnijeg rešenja I kruga.

Voditeljka programa Marina Kotevski upoznala je goste sa kampanjom „Obuci Fiestu” kompanije Grand Motors, generalnog uvoznika Forda. Pored zabave, podsticanja mašte i inspiracije, kampanja ima za cilj humanitarnu donaciju instituciji za koju novinari procene da joj je pomoć najpotrebnija. Novčana sredstva će biti prikupljena prodajom najboljih ideja (prekrivača) na aukciji naredne godine.

Kampanja „Obuci Fiestu“: takmičenje u kreativnosti

Ford je takmičenje pokrenuo pre mesec dana, kada je poznati kreator Darko Kostić kreirao prvi prekrivač za Fashion Week. Time je zvanično počelo takmičenje na Facebook-u. Ovim događajem obeležava se završetak prvog („Obuci Fiestu za zimu“) i najava drugog kruga koji će trajati do kraja decembra i čija je tema „Obuci Fiestu za Novu godinu“.

Slede faze Obuci Fiestu za Dan zaljubljenih i za proleće, nakon čega će cela kampanja biti svečano završena na prolećnom Fashion Week-u, predstavljanjem najboljih ideja na reviji „Fiesta Fashion“.

Za temu „zima“ pristiglo je čak 220 radova, za koje je glasalo više od 6.000  fanova. Prisutni novinari su odabrali najboljih 10 radova, od kojih je žiri proglasio prvo, drugo i treće mesto.

Slični tekstovi

Ostavite komentar