Prosize kapsule

Pakistanska glumica se slikala za indijski FHM, ali tvrdi da su joj gaćice obrisane u “Fotošopu”

Pakistanska glumica Vina Malik najpre se slikala u golišavom izdanju za indijski magazin  FHM, što je samo po sebi bio međunarodni skandal. Međutim, stiže novi šok: Vina tvrdi da je sporna fotografija montirana, zbog čega je rešila da podigne tužbu i traži obeštećenje od dva miliona dolara.

Fotografija Vine Malik zgrozila je Pakistance jer je lepa glumica na njoj gola i objavljena je u indijskom izdanju magazina, a dobro znamo u kakvom su odnosu Pakistan i Indija. Osim toga, na levoj ruci glumice istetovirani su incijali pakistanske tajne službe ISI.

Vena Malik priznaje da se slikala s problematičnom tetovažom na ruci, kao i da je bila u toplesu, ali demantuje da je bila potpuno gola i optužuje indijski FHM da su joj gaće skinuli u “Fotošopu”.

“Jesam pristala na slikanje i na to da mi na ruci naslikaju tetovažu ISI iz šale, ali se nisam slikala gola. Moje slike su izmenjene”, kaže Vina Malik.

Tvrdi da su joj gaće "skinute" u Fotošopu: Vina Malik

Uredništvo magazina, pak, tvrdi da ima snimke sa slikanja koje dokazuju suprotno.  Kabir Šarma, urednik indijskog FHM-a, smatra da je glumica popustila pod pritiskom muslimanske zajednice u Pakistanu, sa čime se suočila posle objave fotografija.

“Moguće je da trpi jake kritike i da zato poriče da se tako slikala. Naslovna strana niti je lažirana, niti obrađivana u “Fotošopu”. Vina izgleda baš ovako i ima neverovatno telo”, rekao je Šarma.

Ovaj slučaj ponovo je raspalio strasti na relaciji Indija-Pakistan. Stvar je pogoršana tetovažom koju je VIna nosila, jer je pakistanska tajna služba ISI često optuživana za diverzije širom Indije, a ove dve nuklearne sile dosad već triput ratovale. Od ministra unutrašnjih poslova Pakistana traženo je da na državnom nivou ispita “provokaciju Indijaca”, ali je on izjavio da će najpre sačekati da se utvrdi da li je fotografija na naslovnici FHM-a prava ili lažna.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar