Prosize kapsule

Must-See: Dvojica voditelja jeli jedan drugog u TV emisiji! (VIDEO)

Dvojica holandskih voditelja učestvovala su u verovatno najbizarnijem TV šouu ikada – obojica su pojeli po komadić mesa skinut s onog drugog. Denis Storm i Valerio Zeno su hirurški odstranili po mali komad mesa, koje su onda pojeli pred publikom, dok su sve snimale kamere. Ovaj kanibalistički šou tek bi trebalo da bude emitovan na televiziji “BNN”.

Performans je izveden u okviru emisije “Proefkonijnen” (“Zamorci”), u kojoj takmičari odgovaraju na “glupa” pitanja i neobične izazove.

Stormu je na operaciji odstranjen komadić mesa s debelog mesa, a Zenu sa stomaka. Obojica su posle egzibicije rekli da u ukusu ljudskog mesa, koje su degustirali bez preliva, “nema ničeg posebnog”, ali nisu hteli da detaljnije opisuju njegov ukus.

Valerio Zeno, "zamezio" malo svog kolege

“Neobičan je osećaj kada gledaš svog prijatelja u oči dok mu jedeš stomak. S druge strane, dao sam samo nekoliko centimetara mesa, a sada imam dobru priču o tom ožiljku”, rekao je Storm za američku TV mrežu Ej-Bi-Si.

Strom i Zeno su rekli da su na kanibalizam pristali dobrovoljno i da njihov postupak neće ostaviti posledice na njihovo zdravlje, jer je meso bilo “dobro skuvano”.

Pravni stručnjaci kažu da učesnici emisije neće snositi pravne posledice, budući da kanibalizam sam po sebi nije protiv zakona, ali da bi lekari koji su izveli operaciju mogli odgovarati.

Izvor: Blic

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar