Prosize kapsule

Must-See: Dostavljač FedExa prilikom dostave bacio monitor preko ograde (VIDEO)

Američka poštanska služba FedEx moraće grdno da se potrudi da bi popravila svoj imidž nakon što je snimak, na kojem jedan od njenih dostavljača nonšalantno baca paket sa kompjuterskim monitorom preko ograde.

Snimak, koji je za manje od deset dana na YouTubeu videlo više od sedam i po miliona ljudi, postao je prava PR noćna mora za FedEx, a završio je čak i u emisiji Konana O”Brajana koji je u svom poznatom maniru ismejao poznatu kompaniju.

Da stvar bude još gora, vlasnik polupanog monitora, koji je bezbednosnom kamerom snimio problematičnu dostavu i snimak postavio na Internet, izjavio je za britanski Huffington Post da je u vreme dostave bio kod kuće, te da je dostavljač trebalo samo da pozvoni.

“Sada moram da reklamiram zbog razbijenog monitora”, kazao je on.

U FedExu navode da se jedan od menadžera kompanije lično izvinio oštećenoj stranci i uručio joj novi monitor “bez dodatnih troškova”.

Nesavesnog dostavljača, koji je suspendovan s posla, čeka disciplinska komisija, kazala je predstavnica kompanije, dodajući da razume zašto je snimak postao tako popularan na Internetu.

“Ovo je, takođe, prilika za FedEx da nešto nauči. Želimo da podsetimo zaposlene da se od njih očekuje da budu profesionalni, čak i onda kada misle da in niko ne gleda”, istakla je ona.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar