Prosize kapsule

Koliko često menjaš gaće?

Osam od deset muškaraca menja donji veš svaki dan, pokazuje najnovije istraživanje koje otkriva “prljavu istinu” o navikama muškaraca kada je u pitanju donji veš.

Najnovije istraživanje bavilo se donjim rubljem, a otkrilo je da oko 95 posto žena svakoga jutra oblači sveže donje rublje.

Ko muškaraca je situacija znatno drugačija. Naime, donji veš svakodnevno menja tek 78 odsto muškaraca, dok najređe to rade oni koji nisu u braku.

Neobično britansko istraživanje, kako prenosi Daily Mail, pokazalo je da 87 odsto Britanaca menja donji veš i čarape svakog dana. Ali pokazalo se da su žene u tome ipak nešto revnosnije.

“Svi nekako mislimo da je normalno da kada se ujutro oblačite uzmete i novi par donjeg veša. Međutim, osam od deset muškaraca ne misli tako. Čini se da su higijenske navike oženjenih muškaraca ipak nešto bolje od onih koji nisu u braku”, istakao je analitičar Ričard Kejns.

Očigledno je da žene imaju pozitivan uticaj na muškarce, barem kada je o odevnim, ali i higijenskim navikama reč. Istraživanje pokazuje i da su žene uglavnom zadužene za pranje veša i peglanje, a muškarci to čine isključivo kada su primorani.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar