Prosize kapsule

Must-See: Silovanje u brazilskom Velikom bratu? (VIDEO)

Ukućanku brazilskog Velikog brata Moniku Amin (23) nakonžurke u seksualno je iskoristio maneken Daniel Ešaniz (31).

U toku je policijska istraga o događaju iz studija u Rio de Žaneiru, a kamere Velikog brata su u živom prenosu zabeležile sva dešavanja.

Studentkinja je pijana zaspala u svom krevetu posle žurke, a indicije govore da je Daniel to iskoristio. Noćne kamere su zabeležile trenutak kada je on ušao u njen krevet i ispod jorgana krenuo u akciju.

Monika je narednog jutra tvrdila da se ne seća ničega od prethodne noći zbog toga što je popila dosta alkohola, ali s obzirom da se sve dešavalo pred višemilionskom publikom, brazilska policija preuzela je ovaj slučaj.

Nakon višečasovnog ispitivanja Monika i Daniel su odvedeni iz kuće Velikog brata, a produkcija je razmatrala opcije o prekidu emitovanja rialitija ili izbacivanju Daniela iz istog.

Produkcija se oglasila zvaničnim sopštenjem za medije u kom je stajalo : “Od nedelje ujutru Daniel je izbačen iz šoua pod sumnjom da je prekršio pravila kuće Velikog brata. Slučaj je pod istragom”.

Dvanaesta sezonu brazilskog Velikog brata, imala je gledanost od osam miliona gledalaca, a za učešće u poslednjoj sezoni bilo je prijavljeno oko 150 miliona Brazilaca.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Must-See: Silovanje u brazilskom Velikom bratu? (VIDEO)

  1. Pingback: Učesnica brazilskog “Velikog brata” demantuje da je silovana i odbija lekarski pregled | Muški magazin - M@N!

Ostavite komentar