Prosize kapsule

Gillette Fusion ProGlide, novo iskustvo u brijanju

Gillette će u martu 2012. predstaviti novi standard u brijanju pod nazivom Gillette Fusion ProGlide.

Gillette Fusion ProGlide će biti dostupan u verzijama Manual (bez baterija) i Power (na baterije) koje sadrže sedam preciznih inovacija. Ovaj brijač ima novi stabilizator oštrica, poboljšanu traku LubrastripTM (šira od one kod Fusion brijača ), trimer za precizno brijanje i redizajniranu ergonomsku ručku.

Uz Gillette Fusion ProGlide dolazi i nova linija proizvoda posle brijanja. Gillette Fusion ProGlide (preps) i Gillette PRO – gel za brijanje koji hladi i sadrži više lubrikanata za klizanje bez napora, kao i balzam posle brijanja koji oporavlja i hladi sveže obrijanu kožu i ima hidrirajući efekat, u samo jednom jednostavnom koraku.

Gillette brend PR menadžer Razvan Resmerita rekao je da je Gillette uvek slušao muškarce i njihova iskustva.

“Poslednje što smo iz toga zaključili jeste da se 65 odsto muškaraca tokom i posle brijanja ne oseća prijatno, posebno kada oštrica ne klizi glatko po koži.  To može da izazove mnoge neželjene efekte koje muškarci ponekad nazivaju iritacijom. Uz Gillette Fusion ProGlide, Gillette Fusion ProGlide (preps) i Gillette PRO omogućili smo iskustvo najprijatnijeg brijanja koje će muškarci rado prepoznati i uživati u njemu. ”

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar