Prosize kapsule

Najavio bekstvo iz zatvora na Fejsbuku

Dvojica zatvorenika Kajl Lesli Linč (19) i Džejms Sempson (21) pobegli su iz zatvora malo pošto je Kajl na svom Fejsbuk profilu najavio bekstvo.

Za sada se ne zna kako su mladići pobegli, ali se pretpostavlja da je Kajl prokrijumčario smartfon u zatvorsku ćeliju kako bi ušao na internet ili je neko spolja koristio njegov lažni profil.

Nešto pre bekstva na Kajlovom fejsbuk profilu pisalo je: “Da li je moguć izlazak pre nego što misle momci? Biće da jeste!”. Na njegovoj stranici je, osim toga, promenjen i relationship status, pa je umesto “singl” stavljeno “u vezi”.

Obojica zatvorenika bili su u zatvoru oko dve godine. Kajl je lišen slobode zbog nanošenja teških telesnih povreda dok je Džejms završio u zatvoru zbog krađe.

Vršilac dužnosti upravnika zatvora Greg Patridž istakao je da su službe primetile nestanak dvojice zatvorenika na redovnoj smotri u subotu oko 18.45 sati. U ovom zatvoru smatrali su da rizik od bekstva nije postojao pa će tek istraga pokazati na koji način su momci, koji su pritom to najavili na fejsbuku, pobegli iz ćelija.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar