Prosize kapsule

Pet najgorih stvari koje možeš reći devojci prilikom raskida

Ok, tvoja veza je gotova i sav osećaj agresivnosti, besa i razočarenja mogu da pokuljaju napolje. Na tebi je da odlučiš hoće li se to desiti ili ne. Ako si kratkog fitilja i ne libiš se da ljudima kažeš baš sve što misliš, onda bi trebalo da znaš gde da “udariš”, ako već to činiš. I zapamti, posle ovoga-nema nazad.

NAPOMENA: Kako god se tvoja veza  okončala, ovakve mere ti ne preporučujemo. Bilo da si revoltiran ili, možda, želiš da se otreseš bivše koja je opsednuta tobom i ne želi da te ostavi na miru, ovo nije baš najsrećniji i najprijatniji način da to učiniš. Ipak, znanje je moć pa je dobro da i ovo nekonvencionalno i Ženevskom konvencijom zabranjeno naoružanje-imaš u arsenalu.

Napadni njene seksualne veštine

Čak i ako ste imali zapanjujući seks tokom celog trajanja veze, dobar način da uvrediš bivšu partnerku jeste da joj kažeš da je bila očajna u krevetu. Dve stvari koje žene mrze je da budu provaljene kada glume orgazam i, još gore, da im kažeš da su loše u seksu. Ubij dve muve jednim udarcem i kaži: “Nisi bila jedina koja je glumila orgazam!” Isprati to izjavom da si žešći seks imao sa lutkom na naduvavanje. Pre toga je zamisli golu, u najizazovnijim pozama. I seti se da je nećeš imati više nikad. To će biti dovoljno da pokulja bes iz tebe.

Uporedi je sa drugim ribama

Žene su u prirodi ljubomorna bića, naročito kad sa tim imaju veze druge žene. Iskoristi ove činjenice u svoju korist. Pitaj je za broj telefona njene najbolje drugarice. Vozi dalje priču izlaganjem o tome kako si zapravo uvek maštao da vodite ljubav u troje. Verovatno više nikada nećeš videti svoju bivšu posle ovoga. Ali potrudi se da svakako uzmeš broj njene ortakinje.

Spominjanje familije

Uopšte nije kul kritikovati nečiju familiju, ali ako si siguran da je veza gotova, uradi ovo i definitivno ćeš oterati bivšu. Nekoliko je načina za to. Ako ima problema sa sestrom ili majkom, reci joj “Ista si kao tvoja majka” (ili sestra). Ako joj keva nije baš privlačna, udari na tu stranu i reci: “Dobro je da smo raskinuli, počinješ da stariš baš kao tvoja majka”. Ako, pak, dolazi iz lepe porodice, možeš odigrati sa “Trebalo je da izlazim sa tvojom sestrom” ili “Oduvek sam želeo da startujem tvoju kevu, ali pošto nije bila slobodna, odabrao sam tebe”. To će je ubiti.

Reč na “K”

Znaš o čemu govorimo. Reč za koju si mislio da je nikada neće upotrebiti ne za svoju dragu, već za bilo koju ženu, ali eto, došao je dan kada ipak razmatraš i tu opciju. Verovatno najuvredljivija reč za ženu koja postoji u srpskom jeziku. Ukoliko nameravaš da je upotrebiš, moraš biti apsolutno, 110 odsto siguran da je između vas zaista gotovo. Ako nije, posle ove bombe sigurno će biti.

Reci joj da je debela

Verovao ili ne, od svih stvari koje si do sada pročitao, ovo će je verovatno pogoditi najviše. Uradi to elegantno, recimo sa “Dođavola, bila si tako seksi pre nego što si se ugojila” ili “Uzgred, te farmerke te čine debelom. I ta majica. I onaj plavi šorc. A da ne pominjem bikini!” Posle ovoga sledi teatralan izlazak uz lupanje vratima. Tvoj ili njen, svejedno je.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

3 komentara na “Pet najgorih stvari koje možeš reći devojci prilikom raskida

Ostavite komentar