Prosize kapsule

Policajac u Čačku uhapsio poštara jer nije bio zadovoljan donetom pošiljkom

Policijski inspektor čačanske policije, nezadovoljan isporučenim telefonom koji je naručio preko interneta, a dobio postekspresom, uhapsio je na licu mesta poštara Nikolu Šaponjića.

Inspektor je, nakon što je potpisao da je primio paket, optužio poštara da je on kriv što nije dobio telefon kakav je naručio, a zatim je pozvao interventnu jedinicu policije koja je uhapsila poštara, objavio je danas čačanski Ozon radio.

Prema navodima te radijske stanice, inspektor je preko interneta naručio telefon čija je vrednost od 500 do 600 evra ali takav telefon nije dobio.

Poštar je isticao da on nema ništa sa paketima i da ih samo isporučuje, ali su ga policajci sproveli u policijsku stanicu.

On je u policijskoj stanici proveo više sati, a oslobođen je nakon intervencije jednog visokog funkcionera SPS-a iz Čačka koga je pozvala direktorka Pošte u Čačku, posle saznanja da je bez osnova uhapšen jedan radnik Pošte i zamolila za pomoć.

Rukovodstvo Pošte u Čačku potvrdilo je Ozon radiju informacije do kojih je medij došao, ali nisu želeli da komentarišu taj događaj očekujući da se o celom slučaju prvo oglasi čačanska policija.

Čačanska policija negirala je da je poštar bio uhapšen. U saopštenju policije navodi se da je policijski službenik, juče oko 13.30, prilikom prijema pošiljke u svom stanu, utvrdio da je u pošiljci mobilni telefon manje vrednosti od onog koji je naručio putem interneta.

On je slučaj prijavio policiji, a zamenik Osnovnog javnog tužioca se izjasnio da postoje elementi prevare koju je izvršila nepoznata osoba.

“Poštar koji je uručio pošiljku nije privođen od strane interventne patrole policije, već je svojim službenim vozilom došao u službene prostorije policijske uprave i u svojstvu građanina dao izjavu. Prilikom davanja izjave poštar nije imao primedbi na postupanje policije”, navodi se u saopštenju policije.

Izvor: Beta

Slični tekstovi

Ostavite komentar