Prosize kapsule

Engleskinja koja je spavala sa 1.000 muškaraca je u stvari-muškarac

Kristal Voren, koja je nedavno priznala da je spavala s 1.000 muškaraca, ponovo je šokirala svet: priznala je da je rođena kao muškarac i da je 2005. godine imala operaciju promene pola. 

Kristal Voren (42) je svesna da će biti mnogo ljutih muškaraca. Ona je rođena kao Kristofer Snouden, a pol je promenila 2005. godine. Kaže da zna da će mnogi pomisliti da je lagala svim muškarcima s kojima je spavala, ali ona tvrdi da to nije istina jer se oseća kao žena, piše Daily Mail.

“Ne želim da ijedan muškarac koji je spavao sa mnom posumnja u svoju seksualnost zbog ovog priznanja”, kaže Kristal.

Ispričala je kako se oduvek osećala kao žena, čak joj je i otac za četvrti rođendan kupio suknju, a u tinejdžerskim godinama, pre promene pola, obožavala je da isprobava majčinu odeću.

I pre operacije imala je odnose s muškarcima, ali kaže da je seks postao stvarno dobar tek kada je dobila telo koje je oduvek želela.

Samo tri meseca nakon operacije imala je odnose s deset muškaraca na svingerskoj zabavi. Tvrdi da ne može da odoli kada vidi zgodnog muškarca na ulici, a iako je svesna svoje zavisnosti, ne želi da potraži pomoć jer je seks jedina stvar zbog koje se oseća dobro.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar