Prosize kapsule

Must-See: Pokušao da opljačka pab ali ga svi ignorisali (VIDEO)

Sigurnosne kamere paba “t’Halve Mattje” u Roterdamu snimile su naoružanog pljačkaša koji je upao u pab sa namerom da ga opljačka, ali su ga svi prisutni jednostavno ignorisali.

“Izgledalo je kao da sve namešteno, on je upao s pištoljem u ruci, međutim niko od mušterija nije obraćao ni najmanju pažnju na njega. Svi su nastavili da piju pivo i razgovaraju. Jedan čovek je čak prošao pored njega i potapšao ga po ramenu, a potom prošao do šanka”, priča vlasnik paba koji je celu situaciju gledao preko sigurnosnih kamera.

Nesuđeni pljačkaš koji nije očekivao takvu reakciju, pokušao je da “dramatizuje” celu situaciju tako što je prišao grupi ljudi koja je sedela za šankom, jasno pokazujući pištolj. Međutim ni tu nije imao sreće.

“Svi su ga gledali u fazonu “dobro, zabavio si se, sad briši”, priča vlasnik.

Pokunjeni pljačkaš izašao je iz paba, ali tada nastaje frka. Lokalci, koji su do malo pre mirno sedeli, shvatili su da je momak sa pištoljem izašao na ulicu, pa se veliki broj njih dao u trk za njim, ne bi li ga sprečili da nekome naudi.

Na sreću, među stalnim mušterijama tog paba bio je i jedan maratonac, koji je nesuđenog pljačkaša uhvatio dva kilometra dalje od paba i potom ga predao policiji.

Slični tekstovi

Ostavite komentar