Prosize kapsule

Svaki četvrta osoba ima seksi snimak u mobilnom telefonu

Više od četvrtine ispitanika na svojim mobilnim telefonim ima seksi sadržaje, pokazalo je britansko istraživanje, a ‘glumci’ na slikama su uglavnom partneri ili partnerke.

Današnja razvijena tehnologija mnogima je obogatila seksualne živote. Malo ko danas nema seksi video snimke na mobilnima i računarima. Tačnije, takve sadržaje na mobilnim telefonima ima više od četvrtine ispitanika koji su učestvovali u velikom britanskom istraživanju, piše Newslite.tv.

Na snimcima se uglavnom nalaze njihovi partneri ili partnerke.

Istraživanjem je takođe otkriveno da su oni koji imaju takve snimke,sočne sadržaje su delili sa prijateljima. Tačnije, to je učinilo 34 posto od njih 2000 koliko ih je učestvovalo u istraživanju.


Oni koji nisu delili seksi snimke i fotografije nisu ih ni dobro sakrili. Naime, kod većine ispitanika takvi sadržaji nisu sakriveni nikakvim lozinkama. Zanimljiv je podatak i da više od 10 posto ispitanika na mobilnim telefonima ima i seksi snimke bivših partnera ili partnerki.

“Iskreno, i nas su iznenadila ova otkrića. Posebno nismo očekivali da ljudi u svojim telefonima čuvaju snimke bivših ljubavi. To se zasigurno ne bi svidelo njihovim trenutnim partnerima.  Čini nam se da je problematično što se takvi sadržaji dele među prijateljima, za takvo ponašanje bi ipak bio potreban pristanak osobe koja je na snimku”, istakao je PR kompanije GoodMobilePhones.co.uk, koja je i sprovela ovo neobično istraživanje.

Izvor: T-portal.hr

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar