Prosize kapsule

Četiri razloga da slažeš svoju devojku

Nije lepo lagati, bla, bla, bla…sve je to super, ali ponekad jednostavno moraš. Zarad mira u kući. Ako ne slažeš, iz toga će se izroditi gomila sranja koja ćeš peglati danima i zbog kojih ćeš morati da lažeš triput više. Ko ne plati na Drini, platiće na ćupriji ili tako nekako.

“Da li izgledam debelo u ovoj haljini?”

Ako iole voliš sebe, laži. Stanje stvari je sledeće-ona zna da izgleda debelo u jebenoj haljini inače ne bi pitala. Ona samo hoće da zna da li je tebi privlačna čak i pored tih nekoliko kilograma viška. Ukoliko voliš tu devojku, volećeš je bez obzira na njenu težinu, ali ona i dalje hoće da zna da li te privlači. Čak i ako ne izgleda baš najbolje u bilo kojoj haljini, daj joj do znanja da je ona i dalje tvoja Afrodita. „Ne, draga, naravno da ne izgledaš debelo. Otkud ti takva ideja?”

Ona se ne dopada tvojoj majci

Ako si u ozbiljnoj vezi, postaće veoma važno da li se ona dopada tvojoj majci. Svekrve, snajke ‘n’ shit. Treba imati u vidu sledeće: majka je ljudsko biće i posesivna je, naročito kada oseća da tvoju ljubav sada zavređuje neko drugi mnogo više nego ona. I svi znaju da majke ne vole snajke, čak i kada se prema njima ponašaju skroz korektno. Ipak, čak i ako to pouzdano znaš, zadrži za sebe. Ukoliko te lepša polovina pita o tome, reci da tvoja majka nju voli kao ćerku koju nikad nije imala. Vremenom će tvoja keva prihvatiti tvoju ženku kao manje-više legitimnog člana porodice. Zato ne brzaj sa izlivima iskrenosti o tome šta tvoja keva zaista misli o tvojoj devojci.

Mir u kući je prioritet

Bivše devojke

Svaka devojka misli da je baš ona najbolja u svemu. Neke zaista i jesu. I onoj koja to jeste, kaži to jasno i glasno. Potrudi se da joj staviš do znanja da ti je promenila život, da si zbog nje uradio neke stvari koje ni zbog jedne druge nisi i da je to sasvim dovoljno da bude sigurna u vašu ljubav. Ima i  onih koje, međutim, nisu sigurne u sebe i stalno će kopati po tvojoj prošlosti, zapitkivati, hteti da se porede sa tvojim bivšim ne bi li sebe ubedile da su bolje u seksu, kuvanju, ispijanju piva, igranju ili čemu sve ne. Ukoliko ne želiš da čuješ rečenicu poput „Ako je ona to radila bolje od mene, ja više neću da ti to radim”, slaži da je ona najbolja u svemu. Jeste da će te to lišiti opcije da možeš da izneseš bilo kakvu primedbu na račun njenog „rada”, ali mir u kući je važniji.

Druge žene

Ovo se ne odnosi na one koji varaju svoje devojke, već na fine momke koji dobijaju pažnju drugih žena, a da za to nisu direktno krivi. Ukoliko ti se ribe okolo nabacuju, nemoj podnositi redovne dnevne izveštaje o tome svojoj curi. Besmisleno je iz više razloga, a najviše zbog toga što nećeš do kraja sveta moći da objasniš da ti sa tim realno nemaš ništa. Naročito nemoj pominjati da li je reč o dobrim ribama jer je to tek recept za propast. Ukoliko se neki takav flert desi u prisustvu tvoje devojke, elegantno iskuliraj i pravi se lud. Nisi ti. A i da jesi-nisi.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar