Prosize kapsule

Head & Shoulders ProClean

Prema istraživanju koje je sproveo “Head & shoulders”, oko 86 odsto muškaraca želi da “svež osećaj nakon tuširanja” traje što duže tokom dana, ali 62 procenta muškaraca nakon 19h ne oseća više svežinu. Takođe, 51 odsto je saglasno da kada počne da nestaje svež osećaj, to je najvidljivije na njihovoj kosi. Čista, tek oprana kosa čini da se 43 odsto muškaraca oseća bolje u svojoj koži, a čak 42 procenta njih se oseća samopozdanije.

Istraživanje o navikama lične higijene ova kompanija sprovela je širom Evrope, Bliskog Istoka i Afrike i došlo se do zaključka da sveža, čista kosa može da pomogne ljudima da se bolje osećaju u svojoj koži, budu energičniji, samopouzdaniji, a u nekim slučajevima i više atraktivni.

Nemanja Rnić, fudbaler Partizana i prijatelj “Head & shoulders” kampanje kaže da je njemu veoma važno da se oseća sveže.

“Dnevno imam dva treninga i želim da se osećam sveže što je duže moguće. Head&shoulders mi pruža svežinu tokom celog dana a samim tim i samopouzdanje.”

Po istraživanju, 72 odsto muškaraca tušira se bar jednom dnevno, što govori da dovoljno vode računa o svojoj higijeni.

Međutim, kosa svakog muškarca, kako dan odmiče, postaje prljava.  Dr Jim Schwartz, istraživač iz “Head & shouldersa”, pronašao je ključne faktore zbog kojih nestaje osećaj svežine.

“Glavni psihološki razlog za gubitak osećaja svežine je taj što mi konstantno proizvodimo sebum koji se sastoji od kompleksa ulja prouzrokovani zagađenjem, prljavštinom, prašinom, iritacijama,i mikro organizmima zvanim Malassezia Globosa, koji su glavni uzrok nastanka peruti. ”

Stoga ova kompanija preporučuje unapređenu ProClean tehnologiju koja pobija tri glavna faktora zbog kojih se gubi osećaj svežine.

“Prvo, head&shoulders efektivno smanjuje sebum za koji se vezuje prljavština i izaziva ustajao miris u kosi. Drugo, efektivan je pri iskorenjivanju glavnog uzroka peruti, gljivice Malassezia Globosa. Na kraju, tu je treće oružje za svež osećaj. Naučnici u Head&shoulders-u sarađivali su sa ekspertima parfema kako bi pronašli optimalne note koje traju tokom celog dana. Rezultat su slojeviti mirisi specijalno dizajnirani da proizvedu trajno čist i svež miris”, kažu u ovoj kompaniji.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar