Prosize kapsule

Sedam znakova da imaš ludu ribu

„Kako sam se uopšte upetljao sa ovom ludom kučkom?!” Da li si ikad sebi postavio ovo pitanje? Ako jesi, onda ti je za ubuduće neophodan vodič kako da na vreme uočiš i otkantaš psiho ribu-pre nego što bude kasno. Doduše, ne nadamo se previše da ćeš obratiti pažnju na simptome koje ti predočavamo jer je, ona, je l’ te, seksi, privlačna i dobra u krevetu, ali ćemo svakako moći, kada đavo bude došao po svoje, da kažemo “Jesmo li ti lepo rekli?!”

Insistira na čestom kontaktu

Super je posle prvog dejta biti u stalnom kontaktu, upoznajete se i sve to. Šaljete jedno drugoć ćatke porukice, čujete se i cvrkućete lepe reči i sve je to vama tako lepo i istovremeno odvratno svima oko vas. Međutim, ona treba da ima u vidu da ti imaš i vreme za sebe. Vreme kada radiš, kada visiš sa ortacima ili kada samo češeš jaja dok razgaćen gledaš TV. i hoćeš to da radiš sam. Dakle, pazi se ribe koja te zivka non-stop i ne obazire se na to šta ti u tom momentu radiš. Ako dobiješ petnaest paničnih poruka u kojoj te ona pita zašto nisi odgovorio na prvu koja ti je poslala, vreme je da staviš prst na čelo i-pobegneš glavom bez obzira.

Ne može da podnese sopstveno pijanstvo

Ukoliko je sva fina kad je trezna, ali pobrljavi kad je pijana, to je znak za uzbunu. Pritom pod „pobrljaviti” mislimo na histerično plakanje, vikanje ili obnarodovanje intimnih informacija okolini, gde god se nalazila u tom trenutku. Čak i kad su ovi simptomi upareni sa nekim seksi ponašanjem, kao što su flertovanje ili šaputanje bezobrazluka tebi na uvo, zapamti jedno-to što ti je ušlo na uvo, izaći će ti na nos ako ne budeš oprezan.

Nemoj reći da te nismo upozorili

Mnogo laže

Laganje se donekle može opravdati ako je reč o nečem krupnom, što može nekoga čak i da zaštiti. Ali ako tvoja riba laže o stvarima koje uopšte nikome nisu bitne, to je već laganje radi laganja, a to je opasna stvar. Zašto bi, recimo, slagala da ide na pijacu ako je stvarno otišla na manikir? Kao da je tebi zaista bitno. Sve u svemu, osoba koja laže o svemu bez nekog posebnog razloga i, verovatno, bez razmišljanja o tome, zaista nije pogodna za partnera u bilo čemu, pa ni u vezi.  

Mrzi svoje roditelje

Realno, niko nema neki savršen odnos sa roditeljima. Čak ni ti nešto ne gotiviš svoje roditelje preterano, umeju da te iznerviraju i slično. Ipak, veliki deo sazrevanja odnosi se na razumevanje sebe i drugih i prihvatanje svojih i tuđih grešaka. „Moja majka je takva kučka!” je rečenica koja se nikako ne uklapa u profil zrele osobe već pre nezrele tinejdžerke. Ako je u detinjstvu nisu žestoko zlostavljali, ne postoji razlog zbog kojeg bi neko trebalo da na taj način mrzi roditelje, a ako je to ipak slučaj, verovatno imaš ludu ribu.

Attention Whore

Možeš ih prepoznati tako što na Fejsu slike menjaju na pet minuta i pljuju prostake koji ih komentarišu iako potajno uživaju u njihovim komentarima. Takve devojke su nesigurne i opasne. Imaju manjak samopouzdanja koji se može manifestovati na brojne loše načine, a to ti, veruj nam, u životu nije potrebno. Ona je klinički bolesna i potrebna joj je stručna pomoć. I znaš šta? Neka je traži bez tebe.

Krv u vezi nije poželjna čak ni tokom "mece"

Nema drugarice

A čak i kada ih ima, popička se sa njima bar triput dnevno i menja ih kao prljave gaće. Na kraju, većina normalnih devojaka će je izbegavati jer čak ni žene ne vole ludače u svom društvu. Muškarce još možeš i videti oko nje jer će jedno vreme njeno ludilo tolerisati zbog seksi oblina, ali čim zagrebu ispod površine, i oni će dići ruke. Zato ćeš oko nje uvek viđati nove ljude koji su tu samo dok je malo bolje ne upoznaju.

Preterano (samo)kritična

Imati nekog dosadnog na grbači je teško. Imati nekoga ko na sve ima zamerke i ko je zbog toga u stanju da počne da viče usred šoping mola ili na ulici je mentalna bolest. Kada se to prvi put desi, imaš dve opcije: „Nije do tebe, do mene je” ili „Ti si suviše dobra za mene”. Ne postoji treći način, ne trudi se čak ni da pitaš.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar