Prosize kapsule

Ukrali im točkove sa auta dok su bili na FEST-u

Beogradski bračni par bio je zgranut kada je posle projekcije filma na FEST-u juče popodne na prakingu ispred Sava Centra zatekao svoj “fiat punto” bez dva točka, piše portal Mondo.

Da situacija bude bizarnija, lopovi su posao obavili u sred bela dana – oko 17 sati.

“Bili smo zapanjeni, nismo verovali da nam se to dogodilo. Prvo smo pozvali policiju, ali nam je rečeno da patrola ne izlazi na teren za takve stvari”, priča Vesna Petrevski za MONDO.

“Operater nas je posavetovao da nabavimo dva točka i odvezemo se u najbližu policijsku stanicu da podnesemo prijavu”.

Ni u Automoto savezu Srbije nisu imali razumevanja za svog redovnog člana i platišu.

“Rekli su nam da nemaju načina da nam pomognu i da nas odšlepaju kada nemamo sve točkove”, kažu ovi Beograđani.

Onda su pomislili da će ih spasiti Parking servis, odnosno njihova “pauk” služba.

Ideja im je pala napamet kada su videli dva njihova vozila koja su revnosno odnosila sva kola nepropisno parkirana na zelenim površinama kod ovog parkinga.

Međutim, u Parking servisu su im prvo rekli da njihov slučaj nije prioritetan i da sačekaju.

Tu se ovom bračnom paru rodila nada, pa su zauzeli parking mesto kraj svog “osakaćenog” punta ne bi li “pauk” mogao da im priđem kada se pojavi.

“Te salve uvreda koje sam doživela od vozača koji su želeli baš tu da se parkiraju, ne mogu vam opisati. Iako je bilo jasno u kakvoj smo nevolji, nikakvog razumevanja za našu situaciju nije bilo”.

Međutim, njihovim mukama ni tu nije kraj, jer su im u Parking servisu konačno objasnili da njihovo vozilo neće doći jer ni “pauk” ne može da odnese kola kada nemaju dva točka.

Konačno im je u pomoć pritekao komšija, koji je nabavio dva odgovarajuća točka koja su privremeno montirali da bi stigli do kuće. Sada kupuju nove točkove i računaju koliko će ih na kraju jedan odlazak u bioskop koštati.

Izvor: Mondo

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar