Prosize kapsule

Britanci najgori turisti na svetu

Britanci su najgori turisti na svetu, a sa trona su skinuli do sada neprikosnovene Amerikance, pokazalo je istraživanje portala Living Social.

Istraživanje koje je sproveo ovaj portal pokazalo je da većina ljudi na svetu smatra Britance najgorim turistima. Štaviše, nazvani su „turističkim huliganima“, a istraživanje koje je sproveo Skyscanner proglasilo ih je najgorim u čak pet kategorija u kojima su navedeni razlozi: „ne žele da nauče jezik“, „pijani su i ne poštuju zakone“, „ne ostavljaju bakšiš“.

Zanimljivo je da su Britanci bili u većini među učesnicima ispitivanja, što znači da i sami ne žele da putuju sa svojim sunarodnicima.

Istraživanje Expedia-e iz 2009. stavilo je na prvo mesto najomraženijih turista Francuze zato što su „škrti, nepristojni i imaju averziju prema stranim jezicima“. Iste godine jedna druga firma na osnovu ispitivanja putnika širom sveta došla je do zaključka da su Rusi, u stvari, najnepoželjniji jer su „glasni, pohlepni, razmetljivi“ i zato što „podriguju, kradu ležaljke i idu preko reda na šalterima“.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Britanci najgori turisti na svetu

Ostavite komentar