Prosize kapsule

Must-See: Snimkom na YouTubeu pitala ljude da li je lepa (VIDEO)

Dvadesetjednogodišnja umetnica iz Amerike snimila je video u kome pita ostale korisnike “Jutjuba” šta misle o njenom fizičkom izgledu. Devojka je tek kasnije otkrila da je ovaj potez zapravo bio deo eksperimenta, čiji je cilj da prikaže teškoće izrastanja iz devojke u ženu.

Kako bi pokazala da preobražaj iz devojke u ženu za mnoge može biti zbunjujuće i neprijatno iskustvo, Sofija Rozler iz Kanzasa okačila je na “Jutjub” video u kome pita ostale korisnike interneta da li je lepa ili ružna.

“Ćao svima! Imam prilično jednostavno pitanje. Samo želim da znam da li sam lepa. Prijatelji u školi tvrde da jesam, ali ja i dalje nemam momka i muškarcima se ne dopadam. Slobodno mi ostavite iskren komentar”, kaže Sofija u videu.

Snimak je izazvao veliku pažnju medija, a nekoliko meseci od njegovog postavljanja na sajt devojka je otkrila da je sve zapravo bio eksperiment kojim je želela da pokaže teškoće prilikom odrastanja sa kojima se mnoge devojke susreću.

“Ja sam dvadesetjednogodišnja umetnica. Napravila sam ovaj video kako bih pokazala kroz šta sve mora da prođe devojka koja se pretvara u ženu. Imajte u vidu da niko u srednjoj školi ne misli da je lep, pa čak ni popularne devojke. Što pre počnete da volite sebe, to će vam život biti lakši”, napisala je Sofija u opisu videa.

Umetnica je skrenula pažnju na veliki broj sličnih snimaka koji se pojavljuju na “Jutjubu”, a u kojima nesigurni tinejdžeri traže ocenu svog izgleda od drugih. Iako je pomenuti video napravila samo radi eksperimenta, Sofija priznaje da su je pojedini komentari pogodili.

“Mislila sam da me tuđe mišljenje neće dotaći, ali prevarila sam se”, izjavila je ona i dodala da su je negativni komentari potresli više nego što je očekivala.

Izvor: Blic

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar