Prosize kapsule

Sexy kuvarice: Kulinarske emisije koje vredi gledati

Prolaze polako dani televizije na kojoj nas u kulinarskim emisijama maltretiraju Voki Kostić, razne idiotske maskote poput Ćupčeta i sličnih. Polako dolaze, pa makar i samo na stranim televizijama (za sada), kuvarice koje bismo vrlo rado poželeli da, osim u kuhinji, vidimo i u spavaćoj sobi. Pretpostavljamo da bi umele dobro da začine atmosferu, a evo i nekih koje su nam naročito zapale za oko.  

Padma Lakshmi

Ko-domaćica u emisiji „Top Chef“ sa Tomom Colicchiom je jedna visoka, divna i nadasve rasna crnka. Na kulinarsku scenu ušla je silovito, ali je svojom senzualnošću i harizmom vrlo brzo zasenila svog nesrećnog muškog kolegu. Iako tehnički nije kuvar u emisiji „Top Chef“, to joj nije smetalo da postane ikona ove emisije. Tome verovatno najviše doprinosi jedinstveni miks iskrenosti i jednostavnosti i prikrivenog, ali žestokog seksipila. Sve je to uokvireno njenim izuzetnim šarmom. Kad se do’vati kutlače, nije nam lako.

Rachel Ray

Ona nije uvek bila kuhinjska lutka. Bila je nekad mala trapava dežmekasta pržena raviola, da se slikovito izrazimo. Od tada je prilično napredovala, pa danas predstavlja ostvarenje snova za sve ljubitelje seksi promuklog glasa i zanosnih oblina.

Ani Phyo

Ona je kraljica vegana. Poznata po svojoj kuhinji koja obiluje presnom hranom, Ani Phyo stvara izuzetne recepte, a pored toga, ona je i killer mačka. Šlag na voćnoj torti za sve aktiviste i ljubitelje životne sredine, Ani je vremenom postala vegetarijanska ikona u reklamnim kampanjama za kompaniju Sambazon Acai. Sve u svemu, presna hrana izuzetno ide uz Ani jer je ona i sama poput sočne sveže breskve.

Giada de Laurentis

Ona je slatka i unuka je filmskog magnata Dina de Laurentisa. Rođena je u Rimu, obdarena je autentičnim italijanskim šarmom, deluje vrlo umiljato, iako pomalo distancirano. Zanat je učila u čuvenom restoranu Cordon Bleu u Parizu. Danas ima svoj TV šou „Giada at Home”, udata je i ima dete, ali i dalje se dobro kotira vrlo visoko na našem „ribometru“.

©Muskimagazin.com

Ostavite komentar